НОВИНИ

Якою буде погода на вихідних: прогноз синоптиків

У найближчу суботу, 1 травня, дощі в Україні продовжаться в західних і східних областях. У країні потеплішає до +23°. У неділю температура зросте ще на пару градусів, дощі захоплять всю країну, крім Запоріжжя та Криму.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі +9°, вдень +19°. У неділю вдень очікується +18°, а вночі потеплішає до +12°. Можлива злива.

У Львові в суботу вночі +10°, вдень +18°, хмарно з проясненнями, дощ. У неділю вночі +7°, вдень +20°, так само хмарно з проясненнями, дощ посилиться до зливи.

У Луцьку в суботу вночі +9°, вдень +16°, хмарно з проясненнями. У неділю – мінлива хмарність, гроза, вночі +7°, вдень +18°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +11°…+19°. У неділю – мінлива хмарність, злива але температура вночі становитиме +7°, вдень +18°.

У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі +11°, вдень +18°. У неділю буде так само хмарно з проясненнями, можливий дощ, +11°…+16°.

У Харкові в суботу – хмарно з проясненнями, дощ, температура вночі +7°, вдень +20°. У неділю – дощ посилиться до зливи, +13°…+21°.

У Дніпрі в суботу – хмарно з проясненнями, злива, температура вночі +9°, вдень +20°. У неділю погода практично не зміниться, температура становитиме +11°…+22°.

У Сімферополі в суботу – хмарно з проясненнями, +11°…+22°. У неділю – без змін, але трохи потеплішає: +14°…+25°.

Жителям Маріуполя в суботу обіцяють практично безхмарну погоду, температура вночі +10°, вдень +19°. У неділю – погода без особливих змін. Вночі очікується +13°, вдень +19°.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі +8°, вдень +21°. У неділю – мінлива хмарність, невеликий дощ. Вночі +12°, вдень +23°.

У Сєвєродонецьку завтра невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +22°. У неділю – злива, вночі +13°, вдень +23°.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Pfizer випустить таблетки від коронавірусу

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Гороскоп на 8 травня 2024 року: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 8 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що на вас чекає…

5 хв. ago

Названо знаки Зодіаку, які цього тижня спіймають удачу за хвіст

Зірки обіцяють їм дуже сприятливий період, коли вони можуть домогтися бажаного, пише уніан. Лев У…

36 хв. ago

СБУ повідомила про викриття мережі агентів ФСБ, які готували вбивство президента Зеленського

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ і затримала двох полковників УДО, які готували вбивство президента…

46 хв. ago

СБУ викрила мережу агентів фсб рф, які готували вбивство Президента України: затримано двох полковників УДО

Контррозвідка та слідчі СБУ зірвали плани фсб із ліквідації Президента України та інших представників вищого…

48 хв. ago

У Житомирі керівник благодійної організації переправляв ухилянтів за кордон

Підозри за фактом незаконного переправлення чоловіків за кордон отримали керівник благодійної організації у Житомирі та…

48 хв. ago

Посилення мобілізації в Україні: кому з чоловіків скасують відстрочку з середини травня

Після набуття нового закону про мобілізацію у травні зміняться умови військового обліку. Документом визначено осіб,…

57 хв. ago