Які ринки в Рівному запрацюють з 1 травня

event 12:51 Четвер 30 Квітня 2020 ПОДІЇ

Чотири ринки в Рівному вже готові відкритися завтра, в п’ятницю, 1 травня. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Про це заявив міський голова Рівного Володимир Хомко після засідання комісії ТЕБ та НС.

Коментар:Це ринок Дикого, центральний (критий) продуктовий, “Андріївський” та ринок на Шухевича. Ринок на вулиці Сагайдачного відкривається з 4 травня, “Моріон” – з 5, на Ювілейному – з 6. Їхню роботу регулюватиме міське управління торгівлі“, – уточнив міський голова.

Перед тим, які ці ринки відкриються, їх має перевірити спеціальна комісія, до якої увійдуть санепідеміологи, працівники Держпродспоживслужби та поліція. Комісія надає висновок до готовності ринку працювати в умовах карантину з дотриманням усіх заходів.

Коментар:Директор ринку Дикого пані Недзюр, наприклад, вже викликала таку комісію на після обіду, пояснюючи, що ринки відкриваються не всі одразу, бо не всі готові підготуватися до відкриття 1 травня“, – зазначив Володимир Хомко

На ринках чергуватимуть мобільні групи правоохоронців та СОМу, які контролюватимуть кількість людей на території та дотримання ними карантинних заходів (рукавички, маски, дистанція). Також під контролем будуть входи і виходи з ринків, щоб запускати на територію обмежену кількість людей. 

Дати відкриття речових ринків поки невідомо. 

Коментар:Мова йде лише про продовольчі ринки. Бо кофтина на складі може полежати, на відміну від огірків та помідорів“, – наголосив міський голова.

Джерело: сайт Рівне Вечірнє

Читайте також: Науковці розповіли, чому не варто ходити до магазину в одноразових рукавицях

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward