Як перевірити якість спортивного взуття?

event 20:00 Субота 10 Квітня 2021 БЛОГ

Взуття – це той атрибут гардеробу, який купується з розрахунком на довгий термін. Ми впевнені, що Вам явно не захочеться купувати кросівки на один сезон, а потім викинути. Саме для цього, сьогодні ми з Вами поговоримо на дуже важливу тему: «Як визначити, що Ваш вибір впав на якісне спортивне взуття?». Зараз і розберемося.

Перше, що потрібно знати, оцінка якості виробу визначається такими основними показниками: надійність, ергономічність, санітарно-гігієнічні та естетичні властивості. А тепер детальніше. Перший пункт має на увазі під собою зносостійкість всіх матеріалів, які представлені в даній моделі, а також можливість ремонту і наявність гарантії. Другий критерій наштовхує відразу на думку про еластичність і вагу обраної пари. Третій показник можна розшифрувати як захист від вологи, збереження тепла і циркуляція повітря всередині виробу. І завершальна позиція свідчить про те, що спортивне взуття повинно відповідати зовнішнім критеріям, мати маркування і оригінальну упаковку.

Але давайте все ж спробуємо розібратися на конкретному прикладі. Всі ми добре знаємо лінійку взуття – Nike Air Max, яка в своєму арсеналі має безліч варіацій і інтерпретацій. Так ось, щоб відрізнити підробку від оригіналу, слід насамперед звертати увагу на унікальні відмінності тієї чи іншої моделі. А саме: декор, матеріал, логотип. Після цього, обов’язково подивіться на шви і відсутність слідів клею. Якщо все виконано акуратно – це перша ознака якості. Той же факт може підтвердити м’яка шкіра і підошва. Важливим фактором у визначенні достовірності вироби є наявність оригінальної коробки і відповідної колірної гами. Як зрозуміти, що вона правильна, все просто. Вбийте код товару кросівок на офіційному сайті виробника і тоді ви дізнаєтеся, як повинна виглядати модель точь-в-точь, з усіма логотипами і додатковими аксесуарами. Якщо ж кросівки недоступні, через зняття з виробництва або відсутність товару на складі, можна ту ж процедуру здійснити в пошуковому рядку браузера.

Важливо також пам’ятати і про те, що якісними можуть бути не тільки натуральні матеріали, а й синтетичні. Останнім часом, багато виробників воліють виготовляти спортивне взуття з міцних тканин спеціального типу, які мають в своєму арсеналі чудові вентилюючі властивості, а також гарантують комфорт. Хотілося б ще додати кілька моментів щодо підошви. По-перше, вона повинна бути максимально міцною, а по-друге еластичною.

На завершення нагадаємо, що не так складно визначити в магазині, якісне взуття чи ні? Варто лише дотримуватися наших порад, і тоді вибір взуття стане набагато простіше. А для того, щоб розвіяти будь-які сумніви щодо продукції, просто попросіть у продавця сертифікат оригінальності кросівок. Якщо такий є, тоді можете видихати з полегшенням, а якщо немає, то задумайтеся про доцільність покупки.

Теги:
Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
08.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward