Як доїжджати на роботу в інше місто під час карантину? (відео)

event 16:46 Вівторок 17 Березня 2020 ПОДІЇ

Влада області заявляє, що завтра, 18 березня, з 12 години на Рівненщині мають припинитися усі міжміські перевезення.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Як уточнив керівник обласного управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра, працюватиме лише громадський транспорт і маршрутки, які курсують у містах.

Коментар: “Якщо перевізник завтра виїде на маршрут, то в разі чогось це буде його особиста відповідальність. Такі обмеження діятимуть до 3 квітня.“- йдеться у зверненні.

Картинки по запросу "пусті маршрутки"

Люди з районів, що працюють в Рівному, можуть дістатися на роботу за прикладом одного з українських міст.

Коментар: “Є приклад Чернівців, де люди добираються на роботу власними силами. Хтось когось підвозить приватним транспортом, хтось іде пішли. Однак в загальному люди поставилися до цього нормально.

Також з 19 березня припинять роботу всі автостанції області. Влада рекомендує роботодавцям перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи. 

на Рівненщині діятимуть суттєві обмеження у пасажирських перевезеннях

Відсереди, 18 березня, з 12.00 на Рівненщині діятимуть суттєві обмеження у пасажирських перевезеннях. Начальник обласного управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра (Fedir Misyura) розповідає:У зв’язку із недопущенням поширення коронавірусу перевезення пасажирів між містами, районами та іншими областями буде зупинений. У звичайному режимі буде курсувати лише міський транспорт, зокрема, тролейбуси та маршрутки. Але і на них поширюватимуться протиепідемічні обмеження. Зокрема, можна буде перевозити лише до 10 пасажирів. Транспорт обов’язково дезінфікуватиметься, а водії повинні будуть мати засоби захисту.Окрім того, з 19 березня припинять роботу всі автостанції області.Не обмеженим залишається рух власним авто. Важливо! Доставка продуктів до магазинів та ліків до аптек здійснюватиметься безперебійно. Це рішення задля вашої безпеки. Закликаємо із розумінням поставитися до ситуації, а роботодавців за можливості забезпечити дистанційну роботу працівників.

Опубликовано Рівненська обласна державна адміністрація Вторник, 17 марта 2020 г.

Джерело: Рівне Вечірнє

Читайте також: У парламенті пропонують кардинально змінити правила оренди землі

Теги:
Останні новини
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward