НОВИНИ

Гумористичний гороскоп — дуже правдивий, але тільки для дорослих

Пропонуємо вам гумористичний гороскоп — дуже правдивий. Але тільки для дорослих, бо “гострі” словечка трапляються у характеристиці кожного знаку Зодіаку, пише coma

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

І нехай, цей гороскоп трохи з перчиком. Але він не тільки точно описує всіх представників Зодіаку , але і чудово піднімає настрій.

Овен

Баран — він і є баран. Завжди правий і не *бе. Простіше вбити відразу, ніж починати з ним сперечатися, тому що переспорити Овна можливо тільки в одному випадку — якщо він сліпоглухонімий безрукий і безногий інвалід (і то, є величезний шанс, що навіть в цьому випадку він все одно покаже вам *уй).

Зате Овни чесні. Іноді такі чесні, що аж зуби зводить: максимально чесно відповість, якщо вам не йде стрижка або сукня вас повнить. З цим нічого не поробиш, доведеться змиритися (або вбити, як уже говорилося вище). У домашніх справах Овен, як правило, марний — він уміє тільки генерувати геніальні ідеї, а рутиною намагається підошов не оскверняти.

Втім, якщо дати Овнові зрозуміти, що Стрілець миє підлогу краще за нього — кістьми, *ука, ляже, але буде щосуботи каніфолити ваш паркет. Тому що немає на світі речі, у якій Овен поступився б Стрільцеві. З Овном ніколи не буває нудно — цей знак має якийсь кармічний, *ука, талант шукати пригоди на свою прекрасну жопу.

Легко і швидко вміє заробляти гроші, але бабло як гордий і принциповий тип ненавидить, тому намагається моментально від нього позбавитися. При цьому, *ука, завжди має якісь заначки, які взагалі-то набагато пристойніше мати Діві. Через непроглядне розпі*дяйство про заначки забуває, що навіть на руку серцевому другу Овна, особливо якщо він — це Близнюки.

Телець

Телець — це пи*дец і більше про цей знак мені сказати нічого. Ще більш наполегливий за Овна, але не володіє його чарівним недбалим розпі*дяйством. Плюшкін, здатний століттями любовно зберігати в будинку всяке непотрібне гі*но, дуже дивується, коли всі ці поламані транзисторні приймачі, шарикопідшипники, ганчір’я, макулатуру та іншу лабуду намагаються викинути на смітник.

Постійний у своїх уподобаннях, в тому числі і до людського гі*на, через що буває нещасний в любові, на жаль. Підозрілий до всирачки, ревнивий як *ука, жодного разу не новатор. Тому на перший погляд може здатися похмурим мудаком. Таємний збоченець. *блі любить до втрати пульсу.

Недовірливий до нових людей, але для старих друзів порве на грудях останню сорочку, а на *опі — волосся. На який *уй друзям рвана сорочка — задуматися в принципі не здатний. Альтруїст, хоча постійно отримує за це по морді.

Близнюки

Близнюки — це дуже круто, якщо він один, і зовсім абзац, якщо їх хоча б два. Можуть пи*діти без зупинки хоч три доби і жодного разу не повторитися, що в загальному-то прикольно, але іноді стомлює. Близнюкам зазвичай всі заздрять, тому що він і жнець, і читець, і на дуді гравець. Простіше кажучи — в кожній *опі — затичка.

Але ніхто не здогадується, як насправді важко Близнюкам вижити і вибирати в цьому величезному світі можливостей — їм завжди здається, що життя проходить стороною, навіть якщо він по вуха в *айні, в подіях. Любить займатися сексом, жерти і отримувати нову інформацію — найкраще одночасно. За це має славу збоченця, хоча насправді він просто економить час.

Феноменально ледачий, дев’яносто відсотків своєї бурхливої ​​діяльності розгортає тільки для того, щоб від нього нарешті від*балися і залишили в спокої. Справляє враження пи*добола і взагалі “васі”. Хоча насправді не дурень, щоб почитати в перервах між розпи*дяйством Канта і К’єркегора (читання найчастіше все одно супроводжується ідіотським сміхом і вигуками типу “ііііі”, що дуже мило виглядає, тому що гумор у К’єркегора дійсно може визнати тільки близнюк).

Сентиментальний як остання портова *лядь, вірить в романтику, хоча постійно від неї відхрещується і демонстративно скалить зуби над тими, хто про неї говорить. У любові звичайно нещасний (так і хочеться сказати — тому що вірить в романтику). Бо терпіти постійні феєрії, влаштовані Близнюком, ідіотичні веселощі і веселий ідіотизм, в силах тільки Овен, а на всіх Близнюків гі*на не вистачає.

Рак

Боюся здатися упередженою, але гірше Раку — немає знаку. Принаймні, для мене. Рак — недовірливе *мо, докучає всім запитаннями на кшталт: “а якщо я сяду в джакузі після Педро-Франческо-Мудозвондо, який, звичайно ж, *рочив під водою на мій світлий образ, то я не завагітнію?” При цьому Рака абсолютно не хвилює, що у нього немає джакузі і взагалі він мужик.

Схильний постійно уявляти кінець світу, лякатися власної уяви, впадати в істерику і вдаватися до Діви за розрадою. Гидливий як падло, на безлюдному острові обов’язково здохне від голоду, тому що фізично не здатний зжерти продукт, який не загорнутий в поліетилен, а валяється, скажімо, під пальмою. *батися люблять, але якось без вогника. Втім, якщо захоче, може дати жару, але потім зжере себе з гі*ном за те, що так старався загалом-то даремно.

Жінки-Раки — це якраз ті, хто дивиться порнуху з надією, що в кінці всі неодмінно одружаться. Люблять довго і похмуро *издіти на тему власних болячок та інших життєвих невдач, чим відлякують від себе всіх, крім Тельців. Вони ще більш нудні в питаннях, що стосуються власного організму. Вірні, тому що бояться хламідій і трихомонозу. Схильні до пияцтва і філософії. І те й інше зазвичай до добра Раків не доводить.

Лев

Людей ділить на два сорти — свита, яка допускається до тіла, і холуї, на яких точать пазурі і зуби. Егоїст, звичайно, але Леву егоїзм прощаєш за його святу і тверду віру у власну о*ізденітельность. Ласий до лестощів, *ука, за допомогою них з Лева можна витягнути все, що завгодно. Великодушний і не дурень сам над собою посміятися.

Всім іншим від насмішок над Левом варто утриматися, якщо немає бажання провести решту годин болісного існування в реанімації з кілком в *опі. Хамуватий, але елегантний. 

Здатний будь-кого втоптати по вуха в какашки, що іноді і проробляє з чистої цікавості і дитячого у*ьобанского бажання “позирити”.

Пан у всьому. Партнеру недвозначно дає зрозуміти, наскільки о*уєнне щастя привалило йому у вигляді Лева і вимагає до себе відповідного звернення. Не проти, якщо в побуті його звуть просто Всевишній. Вірний, втім, друг, любить дарувати дорогі та цінні подарунки, щоб всі в черговий раз переконалися, що він таки нев*бенний. Любить пожерти, поспати і попи*діти, через що часто дружить із Близнюками. Нестерпний в великих кількостях, якщо ви Діва, Рак або Риби.

Діва

Що можна сказати про знак, коли за мене все вже сказала *уха наука? Діва — найбільш, *ука, жорстокий і нелюдський знак Зодіаку. За даними міжнародної статистики, найбільше маніяків-психопатів виростає саме з Дів. Ця *ука здатна ласкаво посміхатися тобі, а в голові малювати чарівну картину твоїх кишок, прив’язаних до люстри. Видам вам таємницю — всі маленькі Діви в дитинстві планують стати Чорними Володарями Планети.

А коли виростають і розуміють, що про*бав, стають просто безсердечними монстроїдами і отруюють своєю педантичністю і любов’ю до закону і порядку (а коріння, зрозуміло, ще з сопляцьких бажань захавати Всесвіт) існування буквально кожному, кому пощастить жити з Дівою на одній території.

Дружина-Діва — це та тітка, яка заправляє тобі ліжко, коли ти в третій годині ночі встаєш по*сати. Чоловік-Діва — найстрашніший вчитель математики, якого ви можете собі уявити. Контроль-фріки, звичайно ж. Тра*ається за розкладом, тому що у всьому має бути порядок. Причин своїх вчинків нікому не пояснює, виною тому: знову-таки винесена з дитинства манія величі.

Втім, може впасти і в іншу крайність — ні в гріш себе не ставити і взагалі, *ука, щоденно зображати з себе жертву і ягня, чим і за*обує оточуючих до страшного. Взагалі, до речі, любить грати на нервах близьких і почати страждати на публіку, причому, гадина, сама зазвичай вірить в свої страждання, тому починає хворіти і чахнути. У побуті корисна, тому що знає і вміє безліч всяких кунштюків (вивчила поки планувала стати Чорним Володарем). Взагалі жити з нею можна, якщо тотально абстрагуватися і прибрати з дому зброю.

Терези

Коротко — естет ху*в. Сім п’ятниць на тижні — а туди ж: пікассо, гогені-*уєні, про святе мистецтво, а відра сміттєвого за собою винести не здогадається. Не до того. Все свідоме життя бігає в пошуках світлого ідеалу, тому часу на те, щоб навчитися готувати або пришивати ґудзики не знаходить.

Любить причепуритися, при цьому за*бе всіх оточуючих, вибираючи між тииим з перламутровими гудзиками і ооось цим з шовковою відстрочкою. І не дурень, щоб сходити наліво, при цьому може мати постійного партнера і пояснювати зради тим, що душею він завжди вірний Єдиному/ой. А тіло — це так, суть прах смер*ючий.

Загалом, той ще *ондон. Ганяється за душевною рівновагою, яка для Терезів в принципі недосяжна, бо б*ядська натура завжди переважає над високо духовними ідеалами. Як і всі нерішучі у*бани, часто мучиться нервовим хворобами, типу псоріазу та гастриту. Заздрісний, але не злісний. Схильний підставляти *упу, причому робить це виключно з мазохічної любові до людства, а не з метою щось отримати.

Виглядає зазвичай ніжним і сумним, пробуджує небезпечне бажання приголубити і взяти під крило, чого робити не варто ні в якому разі, тому що мізки Терези вміють виносити краще за всіх інших знаків, разом узятих. Знаходиться, с*уко, в постійному когнітивному дисонансі між реальністю і бажаним, тому що лох.

Скорпіон

*бар-терорист. Коли *бать нікого, починає *бать мозок. Як правило, собі самому. Постійно фонтанує всякими маячними ідеями, самозакоханий до всирачки, цілісінький день готовий витріщатися в дзеркало на своє відображення і з розчуленою либою констатувати, що “краше” в світі точно нікого немає. Істерик, і навіть не соромиться цим хизуватися.

У житті цікавиться тільки *блею і собою, на крайняк — людьми, які ним цікавляться. Добродушний, якщо не намагатися зайняти у нього бабла. Гроші, до речі, любить майже так само, як себе самого і вміє їх заробляти.

Потайний, *ука, сил немає ніяких, витягнути з Скорпіона інфу, яку він не хоче розголошувати, практично так само важко, як видати заміж п’ятидесятирічну незайману. Дволикий Анус, с*уко, постійно метається між високими ідеалами і бажанням зробити кому-небудь западло.

У бажанні та вмінні пробивати лобом стіну може зрівнятися тільки з Овном, цілі найчастіше обирає такі ж дурні, але з принципу не відступається. Стійко переносить всю *опу, яка періодично з ним трапляється, тому що знає — заслужив. В цілому справляє враження Бармаглота — страшний, гучний, с*уко, грізний — але в душі справжній шушпанчик.

Стрілець

Стрілець — це ще один зодіакальний пе*дець. Особиста думка Стрільця зобов’язана стати істиною в останній інстанції для всіх, хто ненароком опинився неподалік. Висловлює її охоче, часто і навіть тоді, коли йому настійно радять цього не робити і взагалі погрожують розбити за це обличчя.

Щиро дивується, якщо на нього за це ображаються. Взагалі, *ука, дуже везучий по життю знак, що трохи компенсує постійну відсутність у нього бабла. У Стрільця, незважаючи на схильність до викривальних словесних проносів, зазвичай багато друзів, які його, убогого, підгодовують і обігрівають. А все тому, що він спритно вміє прикидатися Пуською, особливо коли рот зайнятий жратвою.

Основний недолік — ніяк не може заткнутися, розповідаючи всім правду про всіх, тому здатний спи*діти зайве, за що знову-таки частенько буває битий. Схильний до всіх форм наркозалежності, *учара, а також до релігійного фанатизму, що по суті одне і те ж. Добрий, але *уй це відразу зрозумієш.

Козеріг

На перший погляд — сумне гі*но (с). Девіз у Козерога такий: як би ху*ово мені не було сьогодні, завтра напевно буде ще гірше. Маскується, *ука, під бодрячка, щоб не відгребти за похмурий вираз *бала, але все одно відгрібає. Щастя Козеріг осягає лише одним способом — ви*обується як проклятий.

Байдикуватий Козеріг — це мертвий Козеріг. Якщо не має змоги працювати, все одно буде придумувати собі купу дивних занять, тому що без діла дзену Козерогові не досягти, а Козеріг, що не досяг дзену — це Рак. Воно вам треба? Спочатку здається лагідним і навіть ручним, але при першій зручній нагоді впендюрить вам піджопник своїми недолугими рогами. З особливим задоволенням виконає це, якщо ви Близнюки або Лев — ці знаки терпіти не може за належну статусу грайливість.

Хитро*опий. Скупий — але не завжди. Найкраще себе почуває в обнімку з грошовим мішком. Любить під*бнути, не може зупинитися навіть тоді, коли ситуація загострюється, але робить це так уміло, що сам о*уєває, коли виходить сухим з ​​води. Загалом дуже не капосний, хоча і виглядає таким. У виборі партнерів керується в основному здоровим глуздом і розрахунком, тому в сімейному житті, собака, щасливий як ніхто.

Водолій

Особливі прикмети — всім, ну абсолютно кожному падлу подобається, як горезвісний червонець. По частині попи*діти складає гідну конкуренцію Близнюкам. 

Спілкуватися, навіть в незнайомій компанії рветься, як моряк далекого плавання в квартал червоних ліхтарів. Виглядає завжди так, ніби злегка з дуба звалився, причому саме цим і заворожує. Легкий флаєр *банутості надає Водоліям нез’ясовну чарівність, яка притягує до них дурненьких захоплених фанатів. Навіть, якщо в житті Водолія все йде через *опу, примудряється роздавати оточуючим поради, які, *ука, працюють. 

При всій видимій та відчутній пухнатості і пі*дастості потенційно — великий злочинець. Завжди аферист, хай тільки в мріях. Не існує Водолія без криміналу в темному минулому, закон порушує абсолютно без докорів сумління і навіть, не побоюся цього слова, з насолодою. При цьому, *ука, чудово розуміє, на відміну від тих же Близнюків, що робить некошерно, але клав на це. Зовні схожі на помісь Божевільного Капелюшника з Мерилін Монро.

Риби

Риби бувають двох видів: опі*денівші у власній безпринципності породження пекла і вірні, істинно добрі, з непохитною мораллю — ангели. Причому мерзенним Рибам, як правило, в житті все прощають, оху*ваючи, тоді як ангелоподібні Рибки-мучениці дратують обивателів недосяжною святістю.

Бля*увати можуть по-страшному, причому зловити Рибу на бля*стві або змусити її в цьому зізнатися складніше, ніж побачити морщерогого кизляка. До останнього ви будете дивитися їй в чесні, повні сліз очі і вірити, вірити.

Бездушні *ондони, ніяких моральних принципів. Схильні пи*діти по-чорному, причому навіть тоді, коли начебто і немає чого, наганяти туману і взагалі вводити людей в оману. Але на Риб не можна за це ображатися, пекельні муки совісті у них — звичайна справа, причому мучаться іноді заодно і за те , чого не робили.

Схильні ідеалізувати людей, а потім ображатися на них за те, що ті виявилися мудаками. Можуть ні з того, ні з сього почати мстити світу навколо, абстрактно і по-у*банськи. Зворушливі у своїх ілюзіях. І навіть, коли виявляються *учарами і падлами, їх все одно прощають за глобальне невміння жити в нашому матеріальному світі.

Мабуть, ви переконалися, що цей гороскоп хоч і гумористичний, зате дуже правдивий. Але підходить тільки для дорослих.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Доля перевірить на міцність два знаки Зодіаку вже в травні

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, у житті яких відбуватимуться не найприємніші події вже найближчим часом.…

9 хв. ago

У Києві чоловік жорстоко вбив товариша та спалив його речі

У Києві правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у смертельному побитті товариша. Про це повідомила пресслужба…

1 годину ago

Діти тікали з дому та жебракували в пошуках їжі: суд позбавив батьківських прав багатодітне подружжя

На Київщині багатодітних батьків, які п’ють та ведуть асоціальний спосіб життя, позбавили батьківських прав. Про…

2 години ago

Як оформити інвалідність в Україні 2024: куди звертатися та які документи необхідні

Інвалідність — втрата здоров’я, що призводить до обмеження життєдіяльності особи у зв’язку із травмою або…

3 години ago

Які документи потрібно мати з собою для отримання броні та відстрочки від мобілізації?

Перелік документів для отримання броні та відстрочки від служби в армії. Речник Полтавського обласного ТЦК…

4 години ago

Названо знаки Зодіаку, для яких травень стане найвдалішим місяцем

Останній місяць весни принесе багато позитивних змін, але трьом знакам Зодіаку пощастить більше за інших.…

5 години ago