Гроші – найважливіше прагнення молоді

event 14:21 Середа 01 Серпня 2018

Подорожі, кохання, кар’єра та сім’я – все це відходить на другий план. Молодь хоче добре заробляти, а потім все інше.  Це означає, що щастя в грошах, чи їх просто недостатньо? Що про таку «пріоритетність» каже «піраміда потреб»?

Згідно статистики опитування GFK, 54% молоді України визначили для себе пріоритет – заробляти або отримувати гроші, а не, наприклад, виростити дитину, знайти кохану людину, дбати про здоров’я, відпочивати чи бути вільним та незалежним. Чому така ситуація?

Існує піраміда потреб Абрагама Маслоу, де головною вимогою є фізіологічна: дихання, сон, їжа, вода. Аби мати, що їсти та дах над головою потрібні гроші. Тому це природньо, що молодь хоче заробляти більше, задля комфортного життя, а не «виживання».

 

Чи щастя в грошах? Ми щасливі, коли ми зайняті. Шопінг, купівля нової машини чи ділового костюма, ресторани , яскраві подорожі роблять нас щасливими, але для цього всього потрібні  гроші.

ГО «Час-Дій» запитала рівненських молодих людей, яке найважливіше прагнення для них:

Анна, 18 років.

Заробляти  достатньо грошей важливіше, тому що за рахунок того, що ти маєш кошти, ти можеш забезпечити всі інші потреба, навіть харчуватись правильно(здоровий спосіб життя) – це також дорого.

Анастасія, 20 років.

Для мене важливо досягти бажаних результатів в роботі  чи занятті, тому що стояти на місці не цікаво і хочеться отримувати задоволення.

Дмитро, 17 років.

Виховати дитину та кохана дружина, я вважаю найголовніше, бо людина може жити в будь-яких умовах, але якщо не буде підтримки з боку дорогої людини, то життя буде сірим. Потрібно віддавати, а не отримувати, зациклюватись на собі не варто.

Ілона, 22 роки.

Звісно, знайти хорошу роботу, щоб заробляти гроші , бо при їх присутності можна дати дитині щасливе дитинство, подорожувати, дбати про здоров’я і підтримувати себе у формі.

Катерина, 16 років.

Бути вільним і незалежним у своїх рішеннях, бо у молоді тяжкий характер, і кожен думає, що достатньо дорослий і може приймати важливі рішення, щодо, наприклад, самостійного проживання чи спілкування з різними людьми.

Петро, 23 роки.

Потрібно чимось займатись, знайти роботу, яка буде близька до душі. Також важливе прагнення гарно виглядати, займатись спортом.

Можливостей для молоді достатньо, і навіть можна  заробляти в Україні. З шаленою активністю розвивається аграрна індустрія. Молоді люди повертаються в село, створюють сім’ї і ефективно займаються аграрним бізнесом.

11 серпня, о 17:00 в дворику «Kavasutra» «Час-Дій» влаштовує Агро Тусу, де успішні підприємці розкажуть, як заробити в селі, про перепони та перспективи власної справи й багато чого іншого. А ще ви зможете поласувати еко смаколиками та пограти в бізнес-ігри.

Детальніше читайте тут: АГРО ТУСА

Адже так важливо підтримувати українське!

Теги:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward