Гороскоп на 7 січня: що чекає на Тельців, Дів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

event 07:07 Четвер 07 Січня 2021 БЛОГ

Астролог Павло Глоба розповів, що зірки обіцяють знакам Зодіаку в четвер.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Гороскоп на четвер, 7 січня 2021 року, передбачає спокійний день для Тельців, Раків і Дів. Скорпіонам же астролог Павло Глоба радить остерігатися в перший день тижня.

Овен

Щоб не нашкодити собі – не робіть метушливих кроків. Ви завбачливі, тому будьте впевнені у своїх діях, навіть якщо щось піде не так, як треба.

Телець

Тельці будуть неймовірно спокійними і гармонійними. Ваш емоційний баланс та психологічна стабільність можуть допомогти вам вдало вийти з ситуації.

Близнюки

Близнюки захочуть показати свої кращі якості, але боятимуться це робити через нерішучість. Вам слід слухати свою інтуїцію й сфокусуватися на власній думці та бажаннях.

Рак

Раки цього дня будуть готові приймати компліменти та подарунки. Не бійтеся заявити про свої бажання хоча б самому собі, і розкажіть близьким людям про те, що для вас зараз найважливіше.

Лев

Леви будуть щедрими на добрі слова і відзначатимуть успіхи всіх, хто хоч якось доклав зусиль до спільної справи.

Діва

Діви, як завжди, будуть прагнути до досконалості, втім дадуть собі в цей день трохи відпочити й з’являться перед іншими в новому амплуа.

Терези

Терези будуть бадьорими, веселими й товариськими. Ви можете навіть зайняти активну позицію в суспільстві.

Скорпіон

Цього дня у Скорпіонів емоції просто таки будуть зашкалювати. Можуть статися сварки, скандали та з’ясування стосунків.

Стрілець

Стрільцям не сподобається, якщо хтось у них сумніватиметься. Вони будуть налаштовані на найкращий результат, за що б вони не бралися.

Козеріг

Козероги ризикують загубитися у власних ілюзіях і світі фантазій. Не змушуйте себе терміново розв’язувати нагальні проблеми.

Водолій

У Водоліїв загостриться прагнення до нових вражень і відчуттів. Ви будете готові завести провокаційну розмову, щоб вивчити реакцію людей.

Риби

На Риб чекає спокійний день. Дослухайтеся голосу власної інтуїції й займайтеся виключно тим, що приносить вам задоволення.

Читайте також: Які салати приготувати на Різдво: топ найкращих рецептів

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward