НОВИНИ

Гороскоп на 6 лютого: чого Терезам, Рибам та іншим знакам Зодіаку чекати у вихідний?

Тим, хто не може сьогодні сидіти без діла, зірки рекомендують скласти плани на майбутнє: вдасться врахувати всі підводні камені та розробити правильну тактику і стратегію досягнення мети.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Не варто з самого ранку братися за вирішення питання, яке ви запланували на цей день: швидше за все, вже до обіду все владнається само собою, а вам не доведеться витрачати зусилля даремно.

Телець

Небажано втручатися в чуже особисте життя: навряд чи людині — як близькій, так і ледь знайомій — сподобається те, що хтось вказує їй, як треба жити і діяти.

Близнюки

Від важливих справ сьогодні краще відмовитися, а ось зайнятися дрібницями, які, тим не менш, забирають багато часу та сил, не тільки можна, а й треба — це дозволить розчистити енергетичний простір.

Рак 

Важливо максимально обережно спілкуватися з негативно та  агресивно налаштованими людьми: будь-яка, навіть незначна сварка може призвести до серйозного конфлікту.

Лев 

Зірки рекомендують вам скористатися тим, що день несприятливий для серйозних справ, і нарешті як слід відпочити — найкраще активно та на свіжому повітрі.

Діва

Сьогодні вам можна проводити будь-які фінансові операції: як найсерйозніші, так і незначні, у вигляді оплати за мобільний зв’язок . Вони будуть буквально приречені на успіх.

Терези 

Ви матимете ідеальні умови для наведення ладу в будинку або квартирі: потрібно скористатися власним ентузіазмом і відсутністю домашніх перешкод, щоб привести своє житло до бездоганного стану.

Скорпіон

Небажано давати поради близьким і не дуже близьким людям, навіть якщо вони просять вас про це: зробивши так, як ви їм порекомендуєте, вони згодом зможуть звинуватити вас у своїх прорахунках.

Стрілець 

Навіть якщо внутрішній неспокій буде підштовхувати вас до вирішення професійних питань, намагайтеся стриматися: ризикуєте наробити безліч помилок, які потім доведеться виправляти.

Козеріг 

Необхідно відмовитися від активних дій у будь-якій сфері діяльності — від професійної до побутової: сил ви втратите багато, а кінцевий результат буде дуже сумнівним.

Водолій 

Ви станете одним із небагатьох знаків зодіаку, яким зірки не забороняють, а навпаки, рекомендують працювати: саме трудова діяльність дозволить вам відновити сили.

Риби 

День хороший для проведення роботи над помилками: у спокійній атмосфері неквапливо можна буде проаналізувати, що було зроблено правильно, а що — ні, й діяти відповідно до обґрунтованих висновків.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: “До 40 сантиметрів снігу”: в Україну насувається потужний циклон, який принесе снігопади

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Названо найдобріші знаки Зодіаку: хто вони

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які володіють чистим серцем і добрими помислами. Вони завжди прийдуть…

7 години ago

Експерти розповіли, які шкідники найчастіше вражають тую: як захистити рослину

Щоб туї росли пишними й були завжди зеленими, треба їх захищати від шкідників, які їх…

8 години ago

Названо знаки Зодіаку, які ризикують залишитися без грошей на цих вихідних

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, чиє фінансове становище може серйозно похитнутися. На думку експертів, вони…

10 години ago

У Києві поліцейські затримали чоловіка з чотирма відрами канабісу

Правоохоронці затримали у Києві озброєного наркодилера під час збуту десяти кілограмів канабісу. Про це повідомляє…

10 години ago

У Києві викрили фейкових агробізнесменів, які хотіли заволодіти 25 млн грн банку

У Києві затримали "на гарячому" трьох шахраїв, які намагалися за підробленими документами заволодіти 25 мільйонами…

10 години ago

Перед вихідними в Україну прийде похолодання: де знизиться температура

Із п'ятниці, 3 травня, погода в Україні почне змінюватися. На півночі країни, а також місцями…

11 години ago