Гороскоп на 28 лютого 2023 року: що чекає на всі знаки Зодіаку

Гороскоп на 28 лютого 2023 року, розповість хто сьогодні може страждати через емоційні гойдалки, а кому потрібно провести цей день у колі сім’ї та найближчих.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Не варто починати проекти, підписувати важливі документи або приймати рішення, що впливають на довгострокове майбутнє. Краще присвятити день завершенню і підведенню підсумків. 

Телець

Не варто робити імпульсивних покупок. Навіть якщо здається, що це остання вигідна акція і краще вже не придумаєш, не варто вестися на цей прийом. 

Близнюки

Час краще провести за улюбленою справою, і це не повинна бути робота. Наприклад, можна зайнятися рукоділлям або розібрати бардак в коморі. Робота руками допоможе структурувати думки. 

Рак

Не варто збирати плітки і чутки – це може виставити раків в негативному світлі перед друзями, колегами та іншим близьким оточенням. Краще присвятити вільний час чомусь дійсно корисному.

Лев

Великий ризик емоційних качель. В такому випадку варто уважно стежити за тим, що хочете сказати, щоб не образити оточуючих. 

Діва

Обережно, з самого ранку може виникнути скандал на рівному місці. Конфлікт може бути зі співмешканцем, з колегою по роботі, з сусідкою біля під’їзду. Але варто намагатися тримати себе в руках.

Читайте також: Які імена притягують щастя: про все розкажуть особливі букви

Терези

Терезам зірки обіцяють родинний день. Вони можуть провести його поруч зі своїми родичами або зібратися на посиденьки в колі друзів. Атмосфера буде приємно і розслабленою. 

Скорпіон

Скорпіони в цей день будуть відчувати самотність і тугу. Їм буде хотітися поговорити з кимось по душах, але зірки не рекомендують сліпо довіряти першому-ліпшому. 

Стрілець

Зірки радять не лізти в чужі справи, не розпускати чутки, і не давати поради, якщо цього не просили. Інакше в результаті Стрільців можуть зробити винними у всіх смертних гріхах!

Козеріг

Потрібно акуратно реагувати на всі привабливі пропозиції, інакше можна в результаті більше втратити, ніж заробити. 

Водолій

В особистому житті буде відчуватися якесь напруження. Зірки радять провести зі своїми другими половинками серйозну і відверту розмову.

Риби

28 лютого готує несподіванки і неприємності, тому потрібно морально налаштуватися на труднощі і потребу швидко адаптуватися до зміни обставин.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Як вигнати крота з ділянки: поради дачникам

З кротом на ділянці дуже важко боротися. Як не в одному місці, так в іншому…

9 години ago

“Температура впаде до +10”: в Україну йде серйозне похолодання

У західних областях України у неділю, 29 вересня, очікується серйозне і відчутне похолодання з дощами…

10 години ago

Коли потрібно висаджувати озимий часник: поради дачникам

З озимим часником потрібно правильно вибирати період висаджування. Якщо його помістити в землю зарано при…

10 години ago

На Київщині чоловік погрожував знайомому гранатою через ревнощі

Поліція Київщини повідомила зловмиснику про підозру, який погрожував знайомому гранатою. Про це повідомляє інформаційний портал…

10 години ago

Рекрутинг у Резерв+: Міноборони назвало терміни запуску сервісу

У жовтні цього року Міністерство оборони України запустить сервіс рекрутингу в застосунку Резерв+. Про це…

11 години ago

В українських школах з’являться кар’єрні радники: деталі

Міністерство освіти планує залучити до роботи кар’єрних радників у восьмих та девʼятих класах. Про це…

11 години ago