НОВИНИ

Гороскоп на 28 квітня 2023 року за картами Таро

Гороскоп на 28 квітня 2023 року за картами Таро розповість, кого завтра чекає спокійний та гармонійний день, а хто зможе досягнути бажаного.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Завтра картами таро вам передбачається енергійний день. Ви будете відчувати бадьорість та впевненість у своїх діях. Також карты говорять про можливість успіху в професійній діяльності.

Телець (20 квітня – 20 травня)

За картами таро вам слід очікувати спокійного та гармонійного дня. Цей день буде сприятливим для відпочинку та насолоди життям. Однак не забувайте про свої цілі та обов’язки.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Завтра вам передбачається день, повний нових ідей та знайомств. За картами таро ви зможете розкрити свої творчі здібності та здійснити успішну комунікацію з іншими людьми.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карти таро передбачають сьогодні вам спокійний та романтичний день. Ви зможете насолодитися взаємодією з близькими та зробити щось приємне для себе.

Читайте також: Гороскоп на 28 квітня 2023 року: що обіцяють астрологи

Лев (23 липня – 22 серпня)

За картами таро вам передбачається день, повний енергії та руху. Ви зможете здійснити успішну діяльність у професійній сфері та домагатися своїх цілей.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Завтра вам слід очікувати день, повний розуміння та розумової активності. За картами таро вам варто бути уважними до деталей та прислухатися до інтуїції. Також можливі успішні комунікації з іншими людьми.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Карти таро передбачають сьогодні вам можливість зробити важливий вибір або прийняти важливе рішення. Вам слід слухатися своєї інтуїції та довіряти своїй інтуїції.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Завтра вам слід очікувати день, повний стабільності та розуміння. За картами таро ви зможете добре вирішувати проблеми та займатися діяльністю, яка вимагає високої концентрації.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Завтра ви можете очікувати нові можливості та відкриття. За картами таро вам слід бути відкритим до нових ідей та експериментів, а також довіряти своїм інтуїції та ідеям.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Завтра вам слід очікувати успіх у професійній діяльності та здійсненні своїх цілей. За картами таро ви зможете зробити важливий крок до досягнення своїх мрій та планів.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Завтра вам слід очікувати нові можливості та відкриття. За картами таро ви зможете займатися діяльністю, яка принесе вам задоволення та високий рівень самовираження.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Завтра вам слід очікувати день, повний інтуїції та креативності. За картами таро вам слід відкриватися новим ідеям та можливостям, а також слухати свою інтуїцію та відчувати свій внутрішній потенціал. Також можливі духовні відкриття та пізнання.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Гороскоп на 18 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали свої передбачення на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого…

11 хв. ago

Дощі та грози йдуть до України: синоптикиня розповіла, якою буде погода на вихідних

На вихідних в Україні стане тепліше, однак подекуди пройдуть дощі та грози. Про це розказала…

41 хв. ago

Гороскоп на 18 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 18 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

3 години ago

Як врятувати перець від павутинного кліща: дієві поради

Павутинний кліщ – комаха-шкідник, яка нападає на городину, зокрема на перець. Якщо не боротися з…

15 години ago

У Києві судили чоловіка за напис літери «Z» на храмі УПЦ МП

Києво-Святошинський районний суд Київської області оштрафував на 85 грн чоловіка за нанесення літери «Z» на…

16 години ago

“Центр Рівнян” передав пакунки зі смаколиками для дітей ВПО, які наразі проживають у Рівному

Сьогодні, 17 травня, команда Центру Рівнян відвідала Рівненський центр соціально-психологічної допомоги, на базі якого функціонує…

16 години ago