НОВИНИ

Гороскоп на 23 грудня: що чекає на Рака, Скорпіона та інші знаки зодіаку

Гороскоп на 23 грудня прогнозує день, коли варто звертати увагу на будь-які знаки, які надсилатиме доля – один із них передбачить розвиток майбутніх подій.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Зосередившись на своєму внутрішньому світі, вдасться проаналізувати скоєні останнім часом помилки та намітити шляхи їх виправлення. Час також ідеально підходить для здійснення вчинку, який давно був запланований, але з якоїсь причини очікував свого часу.

Овен (21.03 – 20.04)

Небажано вірити на слово навіть найближчим людям: з якоїсь – можливо, яка не залежить від них – причини вони можуть ввести вас в оману, самі того не бажаючи.

Телець (21.04 – 21.05)

Не можна нікого обдурювати, навіть якщо вам здаватиметься, що ваша брехня, як заведено говорити в таких випадках, на порятунок: як це завжди буває, вона виявиться, а ви потрапите у вкрай неприємне становище.

Близнята (22.05 – 21.06)

Не варто звертати увагу на недоброзичливців та заздрісників, які можуть активізуватися в цей час: річ у тім, що негативні емоції, які вони відчувають до вас, – їхні, а не ваші проблеми.

Рак (22.06 – 22.07)

День, коли ініціатива не тільки не стане караною, а й всіляко вітатиметься: щоправда, стосуватися вона має передусім побутових питань, які перед святом потрібно вирішити на відмінно.

Лев (23.07 – 21.08)

День, коли несподівані надходження на банківську картку, які можливі в цей час, будуть дуже доречними – роблячи передсвяткові покупки, можна буде ні в чому собі не відмовляти.

Діва (22.08 – 23.09)

Як відомо, добре працює той, хто добре відпочиває – день сприятливий для релаксу, який у цей час швидше буде пасивним, але про посильні фізичні вправи теж забувати не варто.

Терези (24.09 – 23.10)

День, коли можна дозволити собі ризикнути, купивши, наприклад, лотерейний квиток: з одного боку, виграш дуже ймовірний, з іншого — навіть якщо талан цього разу минеться, ви нічого не втрачаєте.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Сьогодні небажано відвідувати перукарню: стрижка та фарбування волосся – особливо у світлі тони – може не найкраще позначитися на психічному здоров’ї і навіть довести до депресії.

Стрілець (23.11 – 21.12)

День, коли можна ставати до реалізації найсміливіших планів, які вдасться здійснити лише тим, хто вірить у себе та свої сили, втім, від відсутності цих чудових якостей ви ніколи не страждали.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Цього дня знайти відповідь на запитання, що вас цікавлять, не складе особливих труднощів: так, співрозмовники стануть заводити розмову на цікаву для вас тему, а сайти, що відкриваються, — утримувати потрібний контент.

Водолій (21.01 – 18.02)

Цього дня ви легко зможете зрозуміти, коли оточення говорить вам правду, а коли — бреше: в останньому випадку людину обов’язково щось видасть — наприклад, очі, що бігають, або нездоровий рум’янець.

Риби (19.02 – 20.03)

Якщо вам є що приховувати, намагайтеся обмежити спілкування із зацікавленими в цьому секреті людьми: за допомогою наведених запитань у вас можуть дізнатися правду.

Читайте також: Що подарувати Козорогу: рейтинг кращих сюрпризів для жінки та чоловіка

Джерело

Б. Радько

Недавні новини

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

1 годину ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

1 годину ago

На Буковині судитимуть чоловіка, який підробив свідоцтва про народження трьох дітей для виїзду за кордон

Співробітники поліції довели причетність жителя Хмельниччини до підроблення та використання свідоцтв про народження дітей. За…

1 годину ago

Нацбанк дав прогноз, як зростатимуть зарплати українців

Конкуренція змусить роботодавців підвищувати зарплати – реальні доходи українців перевищать довоєнний рівень у 2025 році. …

2 години ago

Свіжий та смачний салат з лососем за 20 хвилин: ідеально до Великоднього столу

Шукаєте ідею для швидкого, легкого та водночас ситного обіду або вечері? Цей салат з лососем…

2 години ago

На Харківщині хлопець і дівчина ошукували людей на продажі неіснуючих породистих цуценят і котів

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 17-річній дівчині та 18-річному…

2 години ago