Гороскоп на 22-23 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

event 19:45 Субота 22 Травня 2021 ПОДІЇ

Найближчими вихідними, 22-23 травня, Тельці можуть відправитися у подорож, Раки зустрічатимуться з друзями, а Рибам порадили бути мінімально активними. Для Стрільців ці дні стануть сприятливими для отримання грошей.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Будьте сміливішими у вашому особистому житті, і якщо хтось вам сподобався настільки, що серце почало битися частіше, то не зволікайте, не втрачайте час на сумніви, а сміливо йдіть вперед і завойовуйте симпатії.

Телець

Подорожі будуть цікавими і пізнавальними, куди б ви не вирушили – хоч у сусіднє село, хоч за кордон. По дорозі ви отримаєте ще й корисну інформацію, нові враження, навіть на якісь пропозиції можете розраховувати.

Близнюки

Вихідні пролітають миттєво і майже непомітно, бо ви заклопотані різними справами – потрібно буде і по роботі щось зробити, і помандрувати, і з друзями та колегами зустрітися, і встигнути рідним приділити увагу.

Рак

Зустрічі у теплому колі друзів можуть бути дуже приємними і довгоочікуваними. Нарешті ви збираєтесь разом! Ще вашому піднесеному настрою сприяє висока ймовірність побачити того, до кого у вас віддавна вже є симпатія.

Лев

Не час зараз сидіти і чогось очікувати, вирушайте назустріч викликам і пригодам, сміливо розпочинайте те, що давно вже замислили, але так і не наважилися втілити. Результатом стане ваша цілковита перемога і успіх.

Діва

Може накрити нудьга чи втома і вам не захочеться нікуди виходити з дому. Звичайно, не найкращий варіант провести вихідні у чотирьох стінах, але до того ще фінансовий стан такий, що не надто і розгуляєшся.

Терези

Все, що відбудеться на цих вихідних, сприятиме вашому зростанню, і відомості ви отримуєте потрібні, і настрій створюється відповідний, і обставини так складаються, що вас у подальшому очікує смуга успіху.

Скорпіон

Перед вами стоятиме непросте завдання – визначитися із тим, як провести ці дні. Вас розриватимуть на частини різні пропозиції та можливості, але велика вірогідність того, що ви віддасте перевагу тихому усамітненню.

Стрілець

У вас в голові народжуються нові схеми заробітків, і ці дні дуже підходять для того, щоб випробувати ці схеми, отримати перший досвід, прибутки, врахувати помилки і, відпрацювавши алгоритм, масштабувати бізнес.

Козеріг

Вам буде куди витратити гроші, і допоможе вам у цьому родина. Звичайно, не всі витрати будуть добре прораховані та корисні, але як же можна встояти перед бажаннями рідних та коханих, а тим більше – дітей.

Водолій

Ви все ще трудитесь у поті чола, заробляючи на хліб насущний. Насправді, це не буде надто тяжким обов’язком, Проста стандартні робочі навантаження, за які, до речі, отримаєте досить пристойну винагороду.

Риби

Зробіть усе, що від вас залежить для того, щоб ці вихідні провести справді у відпочинку, по можливості з мінімальною активністю і десь подалі від цивілізації та людей, принаймні, чужих.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: 22 травня: яке сьогодні свято

Останні новини
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward