НОВИНИ

Гороскоп на 18 липня: у Раків може з’явитися почуття дежавю, а Скорпіонів втягнуть в розбірки

Астрологи склали прогноз на 18 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку. Кому цей день принесе багато радості і грошей – читайте далі, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Овни зможуть заручитися підтримкою близьких людей і вирішити проблему, яка турбувала їх останнім часом.

Телець

Для Тельців настав сприятливий період в плані подорожей. Якщо ви давно хотіли кудись поїхати, то саме час це зробити. Вам потрібне перезавантаження!

Близнюки

Близнюки сьогодні можуть отримати премію. Так, керівництво може високо оцінити ваші старання і хорошу роботу.

Рак

У вас може виникнути почуття дежавю. У вашому житті може програтися ситуація, яка вже колись була. Вам варто опрацювати помилки минулого, щоб вийти з цієї ситуації переможцем.

Лев

Левам надасться можливість поліпшити своє життя. Але пам’ятайте, що вам нічого не допоможе, якщо ви не будете в стабільному емоційному стані.

Діва

Сьогодні до будь-яких завдань вам варто підходити творчо. Не йдіть напролом, краще шукайте обхідні шляхи. В цілому день повинен скластися вдало.

Терези

Для Терезів також настав сприятливий період, який принесе вам багато радості і щастя. Просто пливіть за течією і отримуйте задоволення.

Скорпіон

Сьогодні оточуючі можуть спробувати втягнути вас в якісь розбірки, але не варто у всіх йти на поводі. Інакше ви ризикуєте потрапити в неприємний інцидент.

Стрілець

Стрільцям день обіцяє гармонію в особистих стосунках. Астрологи радять вам присвятити цей день романтиці і ще більше зблизитися зі своєю другою половинкою.

Козеріг

У понеділок Козероги будуть зайняті роботою. Можливо, ви почнете якийсь новий проект, який вже в недалекому майбутньому принесе вам дуже хороший прибуток.

Водолій

Водоліям і зовсім нічого не потрібно робити, щоб провести цей день добре. Займіться своїми улюбленими справами і ні про що не переживайте.

Риби

Рибам цей день обіцяє дрібні неприємності, з якими їм доведеться справлятися. Не турбуйтеся і пам’ятайте, що краще на вас чекає тільки попереду.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Квіти на День матері: 5 ключових питань

Дарувати букети рідним та близьким можна з приводу та без. Ви зробите мудро, якщо цієї…

2 години ago

На Закарпатті чоловік підробив свідоцтво про смерть дружини, щоб виїхати за кордон

Прикордонники затримали чоловіка, який разом зі своєю 16-річною донькою намагався перетнути кордон. Він пред’явив свідоцтво…

5 години ago

У Луцьку викликали поліцію у тролейбус, бо жінка не трималася за поручень

У Луцьку в тролейбус №15 викликали правоохоронців, бо жінка не трималася за поручень. Про це…

5 години ago

12 класів школи: у Раді розповіли про масштабну реформу середньої освіти

В Україні продовжується велика реформа середньої шкільної освіти та поступове введення 12-річки. В її рамках…

5 години ago

На Київщині викрили двох чоловіків, які “зливали” місця вручення повісток

На Київщині правоохоронці викрили адміністраторів інтернет-спільнот, які у месенджерах допомагали громадянам призовного віку уникати мобілізації.…

5 години ago

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію засуджених

Сьогодні, 8 травня, під час пленарного засідання Верховна Рада дозволила деяким категоріям ув’язнених мобілізуватися до…

6 години ago