Гороскоп на 16 грудня: що чекає на всі знаки Зодіаку

event 07:16 Середа 16 Грудня 2020 БЛОГ

Гороскоп передрікає Близнюкам гарний час для благоустрою свого будинку, а Овнам радить давати тільки ті обіцянки, які можна виконати.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Гороскоп на середу, 16 грудня 2020, радить Тельцям уникати незапланованих витрат, а Дівам уникати суперечок з керівництвом і колегами.

Овен

Вас більшою мірою будуть займати особисті справи. Не поспішайте ділитися радісними звістками з людьми, які не поділяють вашого настрою. Не давайте обіцянок, які не зможете виконати. А вже якщо взяли на себе зобов’язання – виконуйте.

Телець

Проблемною темою може стати нестача грошей. Можливо, посилиться ваша потреба в якихось розвагах або ви витратите багато грошей на подарунки та організацію святкових заходів. Щоб не допустити помилки, яка буде коштувати вам недешево, краще уникати незапланованих витрат.

Близнюки

Ставте перед собою реальні завдання і не піднімайте планку на недосяжну висоту. Не виключено, що колеги допоможуть у втіленні планів, але і ви, своєю чергою, не підводите їх. Можна себе побалувати та витратити гроші на розваги. Це гарний час для благоустрою свого будинку.

Рак

Зараз збільшиться частка неправдивої інформації, яку буде непросто розпізнати, і керуючись якою, ви ризикуєте наробити помилок. Не слід довіряти даним вам обіцянкам. Також це не найкращий час для звернень до офіційних інстанцій.

Лев

У професійному відношенні день буде плідним. Складіть план дій і почніть вирішувати першочергові завдання. Відповідальне ставлення до справи дозволить подолати всі перешкоди. Успішно складатимуться зустрічі, подорожі та романтичні пригоди. Постарайтеся навести порядок в будинку, викиньте непотрібні речі.

Діва

Розслаблятися не доведеться, інакше ризикуєте втратити свої позиції на діловому терені. Уникайте суперечок з керівництвом і колегами. Обходьте стороною тих, хто постійно скаржиться. Зверніть увагу на стан здоров’я, утримайтеся від вживання алкоголю.

Терези

На роботі ніяких серйозних змін не передбачається. Складні питання варто відкласти. Краще зайнятися тим, що дається вам без особливих зусиль. Не приймайте поспішних рішень. Займіться складанням планів на майбутнє, але проводити їх в життя поки рано. Чи не зав’язуйте нових знайомств з особами протилежної статі.

Скорпіон

У цей день проявляйте більше ініціативи. Але якщо на шляху виникне непереборна стіна, не намагайтеся її пробити. Займіться краще тим, що вам по плечу. Уникайте конфліктів. Можливе надходження цікавих пропозицій. Оптимізм і впевненість у своїх силах допоможуть знайти нових союзників.

Стрілець

У цей період рекомендовано будувати плани та приступати до нових проєктів, змальовувати новоспечені ідеї, уважно розбирати проблеми й питання, як майбутнього періоду, так і ті, що залишилися нереалізованими.

Козеріг

Зараз варто зійти з накатаної колії як на роботі, так і в любовних відносинах. Зірки рекомендують сміливі експерименти, які приведуть до дивовижних результатів. Для досягнення успіху на всіх фронтах зробіть вдома невелику перестановку або почніть ремонт. Постарайтеся відновити відносини з людьми, яких ви ненароком образили своєю неувагою.

Водолій

Для вас йде благополучний період, який змінить на краще дуже багато. Ваша думка припаде до смаку керівництву, так що не соромтеся висувати нові пропозиції. Сьогодні можливі поломки техніки, побутових приладів, а також не рекомендується займатися фінансовими питаннями та брати гроші в борг.

Риби

Події будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хочете. На жаль, вплинути на їх хід вам навряд чи вдасться. Краще не втручайтеся в процес – велика частина неприємностей зникне сама собою. Не давайте самі ніяких обіцянок і не надто вірте на слово оточуючим.

Читайте також: Гороскоп на 15 грудня: що чекає сьогодні всі знаки Зодіаку

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward