НОВИНИ

Гороскоп на 14 вересня: що сьогодні чекає на Рака, Лева та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на 14 вересня розповість, кого сьогодні чекає підвищення зарплати, а кому потрібно працювати над помилками.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Зірки радять прислухатися до своєї інтуїції. Вона не підведе вас навіть в найскладніших ситуаціях. Сьогодні ви можете домовитися про вигідний проєкт, який принесе вам хороші гроші. 

Телець

Тельцям радять сьогодні змінити свій зовнішній вигляд. Це може бути банальна стрижка або ж новий макіяж. Відкладіть усю роботу і плани на інший день. Приділіть увесь день собі!

Близнюки

Сьогодні вдалий день, щоб поговорити зі своїм начальством про підвищення зарплати. Зірки радять вам не бути імпульсивними та не приймати поспішних рішень, адже це не призведе ні до чого доброго.

Рак

Все, що Ви сьогодні розпочнете принесе вам успіх і задоволення. Також зірки радять Ракам бути обережними з документами та цифрами. Ретельно все перевіряйте, аби не наробити помилок.

Лев

Сьогодні Леви відчують повне виснаження. Зірки радять У першій половині дня вам варто більше спілкуватися з людьми, аби не впасти у депресію. Вечір присвятіть своїм рідним і близьким.

Діва

Вам сьогодні можуть запропонувати нове джерела доходу. Вас це сильно змотивує, оскільки додасть вам впевненості у завтрішньому дні. Подумайте над тим, що у вас найкраще виходить.

Терези

У цей день вам потрібно тримати язик за зубами і не ділитися з оточуючими своїми планами. Є ризик, що вони можуть зірватися.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони відчують  прилив сил до нових звершень. День буде сприятливим для ділових зустрічей. Керівництво навіть пообіцяє вам збільшення ставки та премію за добре виконану роботу.

Стрілець

Зірки радять присвятити цей день собі, а не людям, яким Ви байдужі. Сьогодні ви можете реалізувати свої найсміливіші бажання.

Козеріг

Сьогодні вас чекає успіх у діловій сфері, але для цього необхідно проявити відповідальність та рішучість. Якщо ви хочете, щоб усе було ідеально, то будьте уважними та нічого не відпускайте з поля зору.

Водолій

У середу вам варто сконцентруватися на якійсь одній справі. Якщо будете хапатися за все підряд, ризикуєте допустити серйозну помилку.

Риби

Сьогодні Рибам необхідно зробити роботу над помилками, витягти досвід зі старих неприємностей і сміливо рухатися вперед. Також на вас чекає розмова, якої ви потребуєте саме в цей період свого життя.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Україна може виготовляти кілька мільйонів безпілотників щорічно

Україна має спроможність виготовляти більш ніж кілька мільйонів безпілотників на рік. Про це повідомив міністр…

18 хв. ago

На Київщині 10-річний хлопчик, якого шукали понад 14 годин, заснув на горищі

У Боярці, що на Київщині, ввечері 20 вересня до правоохоронців звернулася жінка із повідомленням, що…

48 хв. ago

На Чернігівщині на місці пожежі, де горіла суха трава, виявили тіло чоловіка

У селі Семенягівка на Чернігівщині знайшли тіло чоловіка на місці пожежі, де горіла суха трава…

1 годину ago

На Прикарпатті судитимуть жінку, яка уклала фіктивний шлюб із військовозобов’язаним

На Прикарпатті судитимуть жінку, яка за 4 тисячі доларів уклала фіктивний шлюб із військовозобов’язаним для…

2 години ago

У ТЦК нагадали особливості заміни військового квитка

Донецький обласний ТЦК та СП нагадав особливості заміни військового квитка, пише судово-юридична газета. Питання відновлення…

2 години ago

Не вигадані історії: 5 моторошних трилерів, в основі яких лежать реальні події

Більшість людей полюбляє дивитися трилери, щоб пережити гострі емоції. У цьому можуть допомогти фільми, події…

3 години ago