НОВИНИ

Гороскоп на 14 березня 2023 року: що обіцяють астрологи

Гороскоп на 14 березня 2023 року розповість, кого завтра чекатиме купа справ, а кого чекає нове знайомство, пише Главред.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Гороскоп на завтра – Овен

Перша половина дня не буде легкою для Овнів. Їм буде складно зібратися і приступити до справ. З цієї причини потрібно заздалегідь запланувати важливі справи на другу половину дня. Також необхідно бути уважним до можливості заробити гроші.

Гороскоп на завтра – Телець

Для Тельців вівторок стане днем вирішення фінансових питань. Незважаючи на труднощі не можна фокусуватися на негативі, в цей день позитив допоможе зберегти вам працездатність і можливість зробити все заплановане.

Гороскоп на завтра – Близнюки

На щастя, Близнюкам нема чого боятися. У цей день вийде завершити всі справи рано і без неприємностей. Від цього настрій підніметься ще вище, а вечір буде насиченим і надихаючим.

Гороскоп на завтра – Рак

Незважаючи на повільний і розслаблений ранок, друга половина дня у Раків буде дуже енергійною і насиченою. Необхідно докласти максимум зусиль і кмітливості, щоб всі завдання вирішилися найкращим чином.

Гороскоп на завтра – Лев

У житті Левів настануть зміни тоді, коли вони впустять в життя нових людей і нові події. Для цього необхідно раз і назавжди попрощатися з непотрібними людьми і відносинами. Планувати нові події варто вже зараз.

Гороскоп на завтра – Діва

Вівторок у Дів абсолютно не підходить для імпульсивних і спонтанних рішень. Потрібно все продумувати ретельно і заздалегідь. Заважати цьому буде нестабільний емоційний фон. Також нестабільний стан може привести до словесних конфліктів з близькими.

Читайте також: 14 березня: яке сьогодні свято, традиції та заборони

Гороскоп на завтра – Терези

У Терезів намічається нелегкий день. Проблеми і негаразди можна мінімізувати, якщо провести першу половину дня на самоті і в розслабленості. Також є ймовірність травмуватися, тому варто бути обережними протягом усього дня.

Гороскоп на завтра – Скорпіон

Для Скорпіонів в цей день як ніколи важлива концентрація. Найменша втрата фокусу може призвести до фатальних помилок, які вплинуть на все життя. Також в цей день не варто витрачати сили на суперечки і сварки.

Гороскоп на завтра – Стрілець

У цей день Стрільцям необхідно познайомитися хоча б з однією людиною. Будь-який контакт в цей день принесе великі плоди і хороші пропозиції. Напругу, яка з’явиться протягом дня, можна буде з легкістю зняти ввечері в сімейному колі.

Гороскоп на завтра – Козеріг

Активність Козерогів допоможе їм швидше залучити в своє життя довгоочікувані зміни. У цей день необхідно постаратися закінчити якомога більше розпочатих справ, щоб звільнився час для нових ідей.

Гороскоп на завтра – Водолій

Водоліям необхідно працювати над умінням приймати обставини і діяти відповідно до обстановки в зовнішньому світі. Зруйновані плани трохи зіпсують настрій, проте триватиме це недовго. Головне – вчасно зібратися.

Гороскоп на завтра – Риби

День у Риб буде неприємним з самого початку. Для того, щоб втрат і негараздів було якомога менше – необхідно проявити працьовитість і завзятість. Доведеться пробувати не один раз, щоб щось нарешті вийшло.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Дощі та грози йдуть до України: синоптикиня розповіла, якою буде погода на вихідних

На вихідних в Україні стане тепліше, однак подекуди пройдуть дощі та грози. Про це розказала…

21 хв. ago

Гороскоп на 18 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 18 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

3 години ago

Як врятувати перець від павутинного кліща: дієві поради

Павутинний кліщ – комаха-шкідник, яка нападає на городину, зокрема на перець. Якщо не боротися з…

14 години ago

У Києві судили чоловіка за напис літери «Z» на храмі УПЦ МП

Києво-Святошинський районний суд Київської області оштрафував на 85 грн чоловіка за нанесення літери «Z» на…

16 години ago

“Центр Рівнян” передав пакунки зі смаколиками для дітей ВПО, які наразі проживають у Рівному

Сьогодні, 17 травня, команда Центру Рівнян відвідала Рівненський центр соціально-психологічної допомоги, на базі якого функціонує…

16 години ago

Відзавтра зміняться перевірки на кордоні: пояснення ДПСУ

Відзавтра прикордонники в пунктах пропуску перевірятимуть наявність військово-облікового документа у чоловіків віком від 18 до…

16 години ago