НОВИНИ

Гороскоп на 13 жовтня: що сьогодні чекає на всі знаки Зодіаку

Гороскоп на 13 жовтня 2022 року розповість, кого сьогодні чекають успіхи на любовному фронті, а хто зважиться на екстремальний вчинок.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Сьогодні у вас буде спокійний день. Ви зможете владнати усі свої справи, а також вирішити проблеми, які виникли в стосунках. Увечері зустріньтеся із рідними та близькими, адже вони сумують за вами!

Телець

Сьогодні у вас буде складний день. У вас назбиралося чимало завдань, які потрібно виконати тут і зараз. Також у вас можуть з’явитися проблеми у стосунках, які швидше за все закінчаться погано.

Близнюки

Зірки радять не роботи ніяких необдуманих покупок, бо в результаті ви будете шкодувати про це. Не пускайте гроші на вітер, краще відкладіть їх на щось більш серйозне.

Рак

Сьогодні вам потрібно діяти спокійно та обдумано. Не поспішайте приймати спонтанні рішення, бо вас можуть обманути. Вечір проведіть із друзями та розслабтеся.

Лев

Сьогоднішній день вам потрібно присвятити роботі. Ви можете домогтися неймовірних успіхів, завдяки вмінню переконувати людей і комунікабельності. Будьте відкриті до нових пропозицій.

Діва

Астрологи рекомендують вам бути впевненими у своїх діях та відстоювати власну думку. Також на вас чекає знайомство, яке допоможе вам досягти висот. 

Терези

Терези сьогодні можуть зважитися на якийсь екстремальний вчинок. Можливо, це буде стрибок з парашутом або щось подібне.

Скорпіон

Зірки рекомендують нікому не розповідати про свої плани на майбутнє. Якщо хочете чогось – почніть щось робити, а вже потім будете про перші кроки розповідати іншим.

Стрілець

Сьогодні фортуна повернеться до вас обличчям і все зміниться в кращу сторону. На Стрільців успіх чекає у другій половині дня. Також є ймовірніть сильно посваритися із кимось, тому зірки радять стримувати свої негативні емоції. 

Козеріг

У цей день ви можете зустріти нових людей, з якими у вас зав’яжеться тісне спілкування. З ними ви будете проводити багато часу і насолоджуватися спілкуванням.

Водолій

Вам потрібно зайнятися своїм здоров’ям. Проводьте більше часу на свіжому повітрі та займіться спортом.Також вам варто поговорити по душам зі своїми близькими за чашкою ароматного чаю.

Риби

Рибки сьогодні можуть здійснити свою мрію. Всесвіт буде прихильний до всіх ваших бажань.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Гороскоп на 18 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 18 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

17 хв. ago

Як врятувати перець від павутинного кліща: дієві поради

Павутинний кліщ – комаха-шкідник, яка нападає на городину, зокрема на перець. Якщо не боротися з…

12 години ago

У Києві судили чоловіка за напис літери «Z» на храмі УПЦ МП

Києво-Святошинський районний суд Київської області оштрафував на 85 грн чоловіка за нанесення літери «Z» на…

13 години ago

“Центр Рівнян” передав пакунки зі смаколиками для дітей ВПО, які наразі проживають у Рівному

Сьогодні, 17 травня, команда Центру Рівнян відвідала Рівненський центр соціально-психологічної допомоги, на базі якого функціонує…

13 години ago

Відзавтра зміняться перевірки на кордоні: пояснення ДПСУ

Відзавтра прикордонники в пунктах пропуску перевірятимуть наявність військово-облікового документа у чоловіків віком від 18 до…

14 години ago

На Волині працівники ТЦК за $3 тис. знімали з розшуку ухилянтів

На Волині військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також командир взводу однієї з…

14 години ago