НОВИНИ

Гороскоп на 13 лютого 2023 року: що обіцяють астрологи

Астрологічний прогноз на 13 лютого 2023 розповість, кому зі знаків щасливий випадок допоможе вирішити наболіле питання, а кому потрібно бути гранично уважними на дорозі, пише Главред.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Гороскоп на сьогодні – Овен

Перша половина дня підходить для відвідування державних організацій і вирішення складних питань. Ви зосереджені і уважні, не втрачаєте ні найменшої деталі. У відносинах можливі неприємні сюрпризи і розчарування в своїй другій половинці.

Гороскоп на сьогодні – Телець

У цей день можна поговорити по душах з близькими людьми і обговорити важливі питання. Цілком можливо, що вам вдасться знайти компроміс, який влаштує всіх. У справах любовних не варто втрачати голову, під впливом почуттів ви можете зробити необачні вчинки, про які доведеться пошкодувати.

Гороскоп на сьогодні – Близнюки

Не найлегший день для Близнюків. Вам доведеться поодинці займатися складними справами і приймати важливі рішення. Крім цього на ваші плечі ляже вантаж виправлення чужих помилок. Спокій і незворушність стануть вашими ключиками успіху.

Гороскоп на сьогодні – Рак

Хороший день для вирішення фінансових питань. Ваш практичний підхід увінчається успіхом. Можна займатися і оформленням документів – ви гранично уважні і не втрачаєте на одній деталі. Потрібно уникати конфліктних ситуацій і зберігати спокій. Не виключена підтримка впливових людей.

Гороскоп на сьогодні – Лев

У першій половині дня можливі цікаві знайомства, які при бажанні можуть перерости в романтичне захоплення. Не виключено, що сьогодні потрібно буде прийняти непросте рішення, розриваючись між принципами і інтересами близької людини. Прислухайтеся до підказок інтуїції і більше відпочивайте.

Гороскоп на сьогодні – Діва

З самого ранку ви можете бути незадоволені собою і оточуючими, проте вже ближче до обіду ситуація зміниться і вийде знайти рішення давньої проблеми або відповідь на питання. Вийде здійснити задумане завдяки підтримці людей з вашого оточення. Не виключені приємні зміни в особистому житті.

Гороскоп на сьогодні – Терези

Важливі питання варто вирішувати в першій половині дня. Саме тоді ваша продуктивність на максимумі. Хороший день для того, щоб налагодити відносини зі старшими родичами. Прийшов час забути старі образи і розбіжності. Відносини, які почнуться в цей день, матимуть несподіване продовження.

Читайте також: 3 кімнатні рослини, які можуть зруйнувати ваше особисте життя

Гороскоп на сьогодні – Скорпіон

У неділю Скорпіонам все варто тримати під контролем. Пропустіть щось важливе з уваги, події почнуть розвиватися самим непередбачуваним чином. Зібрати себе в купу буде складно, сьогодні ви напрочуд розсіяні і це може привести до втрат. Не виключений початок романтичних відносин з людиною, до якої ви спочатку відчували неприязнь.

Гороскоп на сьогодні – Стрілець

З самого ранку Стрільцям, можливо, доведеться змінити плани, нові завдання зажадають негайного вирішення і це може вибити вас з колії і засмутити. Однак вже після обіду щасливий збіг допоможе вирішити давню проблему. У своїх почуттях проявляйте обачність, це вбереже від розчарувань. Сон напередодні – віщий на місяць.

Гороскоп на сьогодні – Козеріг

Сьогодні Козероги можуть випробувати труднощі і затримки, коли справа доходить до здійснення давніх задумів. Несприятливий збіг обставин може перемішати всі карти. Однак всі негаразди дня може скрасити зустріч з людиною, за яким ви нудьгували останнім часом.

Гороскоп на сьогодні – Водолій

У неділю з Водоліями можуть відбутися дивовижні події, які принесуть хороші новини. Ваш нестандартний підхід до вирішення питань і кмітливість допоможуть домогтися успіху в справах, які вимагають творчого підходу. Сприятливий день для поїздок, в них можуть зав’язатися нові корисні знайомства. Однак потрібно бути гранично уважними на дорозі.

Гороскоп на сьогодні – Риби

Обговорення важливих питань може привести до великого скандалу, тому варто відкласти їх на більш сприятливий день. Тримайте в секреті свої план і цілі навіть з найближчими людьми. У другій половині дня не виключена вигідна пропозиція. Вдалий день для покупок.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Забутий суперфуд: поживний щавель, який збагатить ваш раціон

Якщо ви хочете розширити свій вибір листової зелені на ринку, щавель – це зелень, яку…

4 години ago

Як правильно приготувати спаржу: 4 швидкі способи

Настав сезон спаржі – вишуканого овочу, сповненого корисних елементів та вітамінів. Спаржа готується дуже швидко,…

6 години ago

Шикарний блиск за 5 хвилин: цей простий трюк у душі зробить волосся, як у рекламі

Ви коли-небудь бачили волосся, яке так блищить, що схоже на дзеркало? Звичайно, так — у…

7 години ago

Через які помилки можна втратити урожай груш: не всі садівники знають

Груша – невибагливе дерево і при належному догляді за рослиною, плоди виростають смачними, соковитими та…

8 години ago

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

9 години ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

10 години ago