НОВИНИ

Гороскоп на 10 липня: що чекає сьогодні на всі знаки Зодіаку

День, енергетика якого слабка і мінлива, що безпосередньо відбивається на житті і діяльності людей.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Визначаючи свою професійну та особисту мету, важливо вирішити, що вам дійсно потрібно, а без чого цілком можна обійтися: не варто витрачати час і сили на те, що нав’язане рекламою або іншими людьми.

Телець

Сьогоднішній день — благо, його статус вихідного цьому посприяє — бажано провести на природі: вона допоможе вам поповнити запаси енергії, якої вистачить як мінімум на весь наступний тиждень.

Близнюки

Перш ніж почати життя з чистого аркуша, для чого сприятливий нинішній день, необхідно визнати свою провину перед людьми, яких ви образили, і тільки потім з легкою душею йти далі.

Рак

Витратьте сьогоднішній день на складання планів — з умовою ретельної розробки кожного пункту — і визначенням стратегії і тактики їх досягнення, це полегшить роботу на місяць наперед.

Лев

Ділитися таємними думками сьогодні — втім, як і завжди — можна тільки з тими, кому ви довіряєте цілком і повністю, в іншому разі ваш секрет, до вашого превеликого жалю, стане загальним надбанням.

Діва

Вам сьогодні бажано відмовитися від властивої впертості і визнати помилки, яких ви припустилися у минулому: чим швидше ви це зробите, тим швидше налагодяться справи, які, як вам здається, рухаються не в той бік.

Терези

Велику користь для здоров’я і настрою принесе помірна фізична активність: некваплива ходьба пішки, спортивні ігри або прогулянки з дітьми поповнять запас енергії як мінімум на тиждень наперед.

Скорпіон

Сьогоднішній день зірки рекомендують вам провести біля води — річки, озера чи моря: рідна для вашого знака стихія дозволить забути про негатив і зосередитися на тому, що дарує радість і душевний спокій. 

Стрілець

На запитання, якій життєвій меті надати перевагу, вам допоможуть відповісти численні знаки, які буде в цей день надсилати вам Всесвіт: головне — звертати на них увагу і грамотно трактувати.

Козеріг

Зірки не рекомендують вам починати нові справи і здійснювати важливі угоди, а ось від ділових переговорів відмовлятися не варто — вам вдасться знайти спільну мову з партнерами і досягти попередньої домовленості.

Водолій

День, коли варто якомога менше говорити і як можна більше слухати: саме так можна буде стати володарем важливих даних, які просто так, не прохопившись, ніхто б вам не надав.

Риби

Впустити в житло — і в життя — позитивну енергію можна буде, влаштувавши вдома генеральне прибирання і позбувшись від речей, які вже не потрібні: від того, чим ви не користувалися рік, можна сміливо позбуватися.

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: “Гаряча погода триватиме й далі”: синоптикиня розказала, коли очікувати на похолодання

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Що найкраще відбілить постільну білизну: експерт назвав спосіб №1

Експерт із прання з Time 4 Sleep Джонатан Воррен вважає, що найкращий спосіб випрати білу…

1 годину ago

Для п’яти знаків Зодіаку цей тиждень буде найкращим у році

Наступний тиждень обіцяє бути особливо вдалим для деяких знаків Зодіаку. Енергії планет складуться так, що…

2 години ago

Мобілізація в Україні: коли можна відмовитися від повістки

Через повномасштабну агресію РФ, в Україні триває воєнний стан. В цей період мобілізації підлягають військовозобов’язані…

2 години ago

У вівторок на захід України повернеться осіннє тепло: прогноз синоптика

У вівторок, 17 вересня, погода в Україні стабілізується. Суттєвих опадів уже не очікується, а температура…

3 години ago

Комітет ВР підтримав законопроєкт про підвищення податків

Профільний комітет ВР на засіданні 16 вересня підтримав законопроєкт про підвищення податків. Голосування у першому…

4 години ago

Медики назвали небезпечні фактори, які провокують мігрень

Від мігрені страждають до 21% українців, жінки частіше ніж чоловіки. Зазвичай, ця недуга виникає до…

4 години ago