НОВИНИ

Гороскоп на 10 грудня: що чекає на Тельців, Водоліїв та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на 10 грудня 2022 року, радить Скорпіонам не довіряти неперевіреній інформації, а Левам – бути впевненими у своїй правоті, пише slovofraza.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Завтра ваша імпульсивність і зайва відвертість можуть перекреслити всі попередні досягнення. Зірки радять не звинувачувати в своїх проблемах оточуючих.

Телець

Завтра в житті Тельців з’являться нові люди, а разом з ними і нові можливості. Всі проблеми будуть виглядати зрозумілими і вирішуваними.

Близнюки

Близнюків завтра чекають проблеми з родичами. Завдяки інтуїції ви зможете вчасно погасити конфлікти.

Читайте також: 10 грудня: яке сьогодні свято, традиції та заборони

Рак

Завтра Ракам доведеться не просто прийняти важливе рішення. Пора звільнятися не тільки від мотлоху в квартирі, але і від зайвого в своєму житті.

Лев

Завтра інтриги на роботі і нерозуміння близьких людей віднімуть багато часу і сил у Левів. Згадайте про власну гідність і будьте впевнені у власній правоті.

Діва

Завтра різких змін в житті дів не передбачається. Діви будуть здивовані від того, як їм вдалося виконати багато завдань. З’явиться можливість поєднати професійну кар’єру і сім’ю.

Терези

Мрії Терезів можуть втілитися в реальність. Розвиток подій буде залежати від того, наскільки твердо ви будете слідувати своїм цілям.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає довгоочікуване просування по службі. Щоб Ваші задуми реалізувалися, не піддавайте їх розголосу і не довіряйте неперевіреної інформації.

Стрілець

Завтра Стрільці отримають слушну пораду, яка зможе вас надихнути. Рекомендується в цей день направити всю свою увагу на саморозвиток. Результат вас здивує.

Козеріг

Найменші зміни в цей день зроблять Ваше життя краще. Ви отримаєте все, що захочете. Запишіть сьогодні всі свої мрії і цілі на папері.

Водолій

Фінансовий стан Водоліїв буде стабільним, проте не поспішайте витрачати сьогодні багато грошей. Направте їх на покупку чогось корисного і необхідного.

Риби

Уникайте в цей день конфліктів, особливо на роботі. Не покладайтеся на співробітників і партнерів. Якщо плануєте робити великі покупки – купіть краще якісніший товар, ніж дешевший.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Переговори з росією можуть початися після конференції у Швейцарії — Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що сідати за стіл переговорів з росією немає сенсу,…

27 хв. ago

Чистий четвер: традиції, прикмети, заборони

29 квітня розпочався Страсний тиждень і особливе місце у ньому посідає Чистий четвер, який випадає…

41 хв. ago

На Великдень погода в Україні зміниться: прогноз синоптика

Найближчим часом в Україні ще буде сухо та тепло, однак вже у суботу стане трохи…

48 хв. ago

У громаді на Рівненщині продовжують облаштовувати житло для ВПО

У Костопільській громаді завершили ремонт п'яти будинків, в яких проживатимуть вимушені переселенці. Про це повідомив…

1 годину ago

Невеликий дощ і до 27° тепла: прогноз погоди на 2 травня

У четвер, 2 травня, в Україні буде мінлива хмарність, без опадів, лише у Сумській, Харківській…

1 годину ago

Стало відомо, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює 18 травня.  Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань…

1 годину ago