Гільдія кіноакторів США назавжди виключила Трампа з організації

event 16:08 Понеділок 08 Лютого 2021 ПОДІЇ

Дональд Трамп наробив чималого галасу щодо свого членства у Гільдії кіноакторів США. Після демаршу представники організації зібрались та ухвалили резолюцію, згідно з якою назавжди виключили багатія зі списків.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Відомо, що Національна рада SAG влаштувала зібрання у суботу, 6 лютого. Представники Гільдії не порушували правил карантину та провели нараду дистанційно. Після обговорень експерти ухвалили рішення про скасування членства Дональда Трампа у Гільдії кіноакторів та зробили все, аби не було навіть спроб відновити співпрацю з ним.

Окрім цього, у SAG заявили, що знаменитий американець неодноразово порушував цінності, закладені в роботі їхньої організації. Зокрема, Дональд Трамп проявляв антагонізм у спілкуванні з журналістами Гільдії та відверто зневажав всі правила.

Коментар: Запобігання нового приєднання Дональда Трампа до SAG-AFTRA – це більше, ніж символічний крок. Це гучна заява про те, що загрози або підбурювання до заподіяння шкоди стосовно інших учасників неприпустимі. Напад на одного – це напад на всіх“, – прокоментувала очільниця Гільдії кіноакторів США Габріель Картеріс.

Що відомо про скандал з Дональдом Трампом

Всього за 2 місяці 2021 року Дональд Трамп зумів потрапити не в один гучний скандал. Зокрема, бізнесмен та політик надіслав заяву, в якій зазначив, що покидає Гільдію кіноакторів. Сталось це одразу після того, як поширились чутки про те, що американця можуть виключити з кіноакторської профспілки

У листі Дональд Трамп розкритикував організацію за бездіяльність та заявив, що SAG впроваджує “антиамериканську політику та ідеї”.

Коментар:Ваша організація мало зробила для своїх членів і нічого для мене, крім збору внесків і просування небезпечної антиамериканської політики та ідей… Я більше не хочу бути пов’язаним з вашим союзом. Цей лист інформує вас про мій негайний вихід з SAG-AFTRA. Ви нічого не зробили для мене“, – написав Дональд Трамп.

Водночас він використав нагоду похизуватись своїми досягненнями. На думку Дональда Трампа, саме за часів його президентства “допомогли бізнесу кабельного телебачення”, яке до цього часу було зігнилим.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Червону зону зможуть ввести окремим рішенням – Шмигаль

Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
08.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward