Фітнес-гра Quell пропонує вам показати своє кунг фу справжнім монстрам

event 10:59 Четвер 27 Серпня 2020 У СВІТІ

Відеоігри традиційно вважаються сидячою розвагою. Але останнім часом з’являється все більше ігор, які кидають виклик цій думці, прагнучи прищепити людям звичку до вправ. В їх рядах тільки що відбулося поповнення – гра Quell запрошує вас відправитися в подорож по фентезі-світу, прокладаючи собі дорогу буквально власними кулаками.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Quell працює в парі з пристроєм Gauntlet, який був розроблений спільно з професійними боксерами. Він являє собою пару рукавичок, які кріпляться еластичними ременями до перев’язі, перекинутої через плечі. Рукавички оснащені датчиками руху, що відстежують швидкість, прискорення і положення кулаків гравця під час ударів, а ремені створюють потрібне навантаження і підвищують якість тренування. Дані пересилаються по Bluetooth на смартфон, комп’ютер або ноутбук, на якому запущена гра.

Игра QUELL

Замість того, щоб створювати черговий прямолінійний симулятор боксу, розробники Quell придумали гру про бої з фентезійними монстрами, кожен з яких має власну тактику і стиль бою. Гравцям доведеться наносити удари, захищатися, ухилятися і навіть кастувати заклинання.

Успішне завершення квестів буде давати гравцям нове спорядження і здібності, які можна буде використовувати як в основній сюжетній лінії, так і в щоденних завданнях і івентах. Розробники обіцяють підтримувати Quell протягом багатьох років, попутно створюючи нові ігри на базі своєї системи.

Игра QUELL

Але тут є нюанс. Весь додаткові контент, який з’явиться після релізу, а також мультиплеєр будуть упаковані в сервіс підписки Quell +. Зараз поки що важко сказати, чи буде він коштувати своїх грошей – зараз немає даних ні про ціну, ні про те, що гравці насправді отримають в рамках цього сервісу. У будь-якому випадку, у системі буде серйозна конкуренція. Наприклад, вже здобув чималу популярність Nintendo Ring Fit Adventure.

Розробники Quell проводять кампанію на Kickstarter і вже зібрали понад 100 000 доларів – за початкової заявки всього в 33 000 доларів. Початкова ціна на набори Quell з пів річною підпискою на Quell + складає 195 доларів, постачання планують почати у вересні 2021 року.

Джерело: сайт Kickstarter

Читайте також: У Німеччині вперше у світі почалося виробництво “зеленої” сталі

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward