Фасад рівненської поліклініки прикрасять віршем української поетеси

event 11:10 П’ятниця 14 Серпня 2020 РІВНЕ

Фасад поліклініки №2, що знаходиться на вулиці Драгоманова у Рівному, прикрасять віршованими рядками.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Мистецько-поетичний молодіжний проєкт “Strofa” відновлює свою діяльність у Рівному. “Strofa” займається популяризацією сучасної й класичної поезії. Роботи учасників проєкту вже стали прикрасили низку будівель міста.

Учасники проєкт, зважаючи на ситуацію з пандемією коронавірусу в світі, вирішили прикрасити віршованими рядками фасад міської поліклініки №2. Таким чином, молодь хоче подякувати медикам, їхній небезпечній і невтомній боротьбі з пандемією.

Ініціативу молоді підтримала громадська організація “Рівне Разом”. Голова організації Віктор Шакирзян зазначив, що в наш час медичні працівники потребують підтримки.

Коментар: “Коли ми почули про ідею відзначити внесок рівненських медиків у боротьбі з пандемією у такий оригінальний спосіб – одразу підтримали. Ми багато співпрацюємо з медичними установами, зокрема, і в питанні забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту. Тому просто не змогли залишитися осторонь”, – коментує Віктор Шакирзян.

Він також додав, що в захваті від креативності молоді з проєкту “Strofa”.

Коментар: “Ця мистецька ініціатива несе у собі глибоке соціальне значення. Крім популяризації кращих зразків класичної і сучасної поезії, це має вплив на благоустрій у місті. Адже, малюнки і віршовані рядки на бокових стінах будинків додають естетики вулицям Рівного. А це у свою чергу, спонукає людей підтримувати в порядку і територію довкола”, – коментує Віктор Шакирзян.

Вірш, який з’явиться на боковій стіні міської поліклініки символізує силу зв’язку між лікарем і його пацієнтом. Учасників акції надихнула історія порятунку лікарем невиліковно хворої жінки. 

Ці рядки стануть символом вшанування важливої та шанованої праці медичних працівників Рівного.

Джерело: сайт Крапка

Читайте також: “За кого б ви проголосували на місцевих виборах?”: результати опитування серед рівнян

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward