НОВИНИ

Epic Games безкоштовно роздає хітові гри

Вчора онлайновий магазин Epic Games Store запропонував своїм користувачам нові безкоштовні ігри. Так, в цей раз мова йде відразу про двох іграх, включаючи Hitman і збірник Shadowrun Collection.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Знаменита гра Hitman про найманого вбивцю обзавелася новими шанувальниками після перезапуску франшизи у 2016 році. Безкоштовна копія гри, яка пропонується всім охочим в Epic Games Store включає “всі локації першого сезону і епізоди з прологу, Парижа, Сапієнци, Марракешу, Бангкока, Колорадо і Хоккайдо”.

Тобто ви отримуєте більшу частину контенту абсолютно безкоштовно, а для тих, хто хоче більшого, Epic пропонує оновлення “Гра року” за 20 доларів. За ці гроші ви отримаєте Hitman 2, а також майбутню гру Hitman 3, яка стане ексклюзивом магазину Epic Store.

Shadowrun Collection насправді справі являє собою збірник з трьох різних ігор, який включає Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall – Director Cut і Shadowrun Hong Kong – Extended Edition.

Ці ігри будуть безкоштовними до 3 вересня, після чого вони будуть замінені на Into the Breach, останню гру від Subset Games, розробника FTL: Faster Than Light.

Джерело: сайт ixbt

Читайте також: “Свій серед чужих”: на Київщині в сараї у чоловіка живе дорослий лев (відео)

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

У Львові суд оштрафував священника УПЦ МП, який роздавав проросійські книжки

Личаківський районний суд Львова визнав винним 44-річного обвинуваченого винним у розпалювання національної та релігійної ворожнечі…

29 хв. ago

В одній із багатоповерхівок Києва стався вибух: є постраждалі

У ніч на 28 квітня біля однієї із багатоповерхівок у Святошинському районі Києва стався вибух.…

59 хв. ago

Пенсії українців зросли: чи торкнулося підвищення тих, хто працює

У квітні українцям, що працюють, перерахували пенсії. Втім виплачувати оновлені виплати почнуть лише у червні,…

1 годину ago

Як відбілити шкарпетки: дієві способи прання

Коли справа доходить до прання білих шкарпеток, важливо дотримуватися певних методів догляду, щоб зберегти їх…

2 години ago

Ці фільми додадуть романтики у самотній вечір: топ-3 цікавих мелодрами

Якщо вам потрібно додати трохи романтики у ваші вечори, мелодрами - саме те, що вам…

2 години ago

Прикордонники знайшли у Тисі тіла двох чоловіків (ВІДЕО)

Прикордонники виявили в Тисі тіла двох чоловіків. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби. “Потопельників знайшли вчора…

3 години ago