НОВИНИ

Електричний Hummer зможе їздити в “режимі краба” (відео)

Компанія General Motors офіційно підтвердила, що в новій моделі пікапа Hummer буде реалізований екзотичний режим руху по діагоналі, який охрестили “Crab Mode” (Режим краба).

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Такий нестандартний спосіб переміщення доступний електрокарам, оскільки вони можуть повернути одночасно всі чотири своїх колеса. За словами представників компанії, дана функція спеціально розроблена для позашляховиків майбутнього.

Чутки про електричний пікап, з якого почнеться відродження бренду Hummer, з’явилися на початку цього року. Компанія General Motors вклала $ 20 млрд в напрямок електромобілів, зробивши ставку на важкий позашляховик на електричній тязі. Потужність таких машин буде досягати еквівалента 1000 к.с., вони побудовані на модульній платформі Ultium, що дозволяє наростити потенціал батарей до 200 кВтг. “Режим краба” далеко не головна родзинка, компанія постійно підігріває інтерес аудиторії згадками різних технічних новинок своїх майбутніх електромобілів.

Виробництво електричного пікапа і позашляховика Hummer від General Motors почнеться в кінці 2021 року. Приблизно тоді ж на ринок вийде найближчий конкурент – пікап Cybertruck від Tesla, плюс схожий за можливостями електромобіль підвищеної прохідності Rivian. Цікаво, чи встигнуть інженери цих брендів додати в свої машини “режим краба” або проігнорують його?

Джерело: сайт Techcult

Читайте також: Показали коронавірус “в дії”: вчені оприлюднили фото, на якому хвороба атакує наші легені

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

В Україні заблокували понад 2,5 тисячі сайтів з азартними іграми

За рекомендаціями правоохоронців, в Україні заблокували понад 2,5 тисячі вебсайтів, які забезпечували проведення азартних ігор…

20 хв. ago

На Прикарпатті засудили жінку за спробу вбивства 12-річної дівчинки та викрадення двох дітей

Суд відправив за ґрати жительку Донеччини за замах на вбивство та викрадення дітей, передає RegioNews.…

50 хв. ago

У Запоріжжі повітряні гімнасти зірвались з висоти під час вистави: постраждали підлітки

Вчора, 27 квітня, Запорізькому державному цирку стався нещасний випадок. Серйозно постраждали хлопець і дівчина, які…

1 годину ago

У Харкові затримано чоловіка, який з рушниці застрелив дружину та доньку

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві двох осіб…

2 години ago

На Рівненщині провели останньою дорогою чотирьох захисників України

На Рівненщині провели останньою дорогою чотирьох захисників України: Андрія Колодязного з Сарненщини, Миколу Чуліпу з…

2 години ago

У Німеччині росіянин вбив двох українців: підозрюваного затримано

Напередодні ввечері, на території торгового центру в німецькому місті Мурнау знайшли двох українців з ножовими…

3 години ago