НОВИНИ

“Дуже зворушливо”: пес-рятівник служить на передовій і передбачає обстріли

Мережею шириться зворушлива історія про чотирилапого друга воїнів ЗСУ. Песика звуть Коврик, і він несе службу з військовими на передовій.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Історію розповів ветеран російсько-української війни, волонтер Андрій Римарук на сторінці фонду “Повернись живим” у Facebook.

Собака став уже справжньою зіркою на позиціях захисників, адже врятував чимало життів своєю інтуїцією.

Коментар: “Знаємо, що нашу сторінку читає багато військових, і деякі одразу впізнають цього легендарного пса, корінного жителя околиці Авдіївки. Знайомтесь, це – Коврик! Він живе на усім відомій позиції “Зеніт” від самого початку війни. Він був другом і помічником 95-ї, 93-ї, 128-ї, 72-ї, 25-ї, 92-ї, 54-ї бригад та підрозділу “Дикі качки”. Цей рудий низькорослий пухнастик – справжній друг”, – йдеться у дописі.

Римарук додає, що улюбленець воїнів завжди зустрічає гостей, полюбляє лащитися, майже ніколи не гавкає та бігає дуже швидко. Особливо, коли відчуває небезпеку.

Коментар: “Якщо Коврик із неймовірною швидкістю біжить до підвалу, хлопці готуються до чергового обстрілу російських найманців. Похибка небезпеки – відсотків 10, коли Коврику жарко або хочеться спати”, – зазначив Римарук.

У коментарях до допису українці захопилися вірністю маленького друга Героїв. Вони адресували Коврику й армійцям теплі слова підтримки.

Джерело: сайт Obozrevatel

Читайте також: Вагнерівці могли готувати окупацію Білорусі – генерал СБУ

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

“Вибухове замовлення”:  на Закарпатті жінка намагалась провезти гранату в Угорщину

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону припинили спробу незаконного переміщення через кордон боєприпасів. Про це повідомили…

6 хв. ago

У Житомирі засудили колишнього тренера спортклубу, який розбещував дівчаток

Суд визнав винним колишнього тренера гуртка у Житомирі у розбещенні дітей. Про це повідомляє Офіс…

36 хв. ago

На Закарпатті потонуло двоє дітей, які намагались врятувати подругу

В селі Батрадь, що на Берегівщині двоє дітей потонули, намагаючись врятувати подругу, що впала у…

1 годину ago

У Чернігові чоловік кидався на людей з ножем: є поранений

У Чернігові чоловік накинувся з ножем на компанію людей 7 липня. Одну людину поранено, йдеться…

2 години ago

Як перевірити, чи ПФУ призначило пенсію

Попри повномасштабне вторгнення пенсіонери України продовжують отримувати свої виплати. Особи, які тільки вийшли на законний…

2 години ago

Народні прикмети про вікна: як не втратити багатство

Багато хто вважає, що вікна є провідниками енергії квартири та будинку. Це тонкі і чутливі…

3 години ago