НОВИНИ

Дружина Порошенка напала на журналістку, коли його з родиною зустріли в готелі Лондона (ВІДЕО)

Нардепа, п’ятого президента Петра Порошенка знову помітили в Лондоні: журналістам вдалося зустріти його в одному з найдорожчих готелів британської столиці.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це йдеться в репортажі ТСН.

Коментар:Центр Лондона. Найдорожчий з британських готелів. Тут одна з моїх знайомих призначила зустріч, щоб передати з України ліки для дитини, які не продають без рецепта в Лондоні. Так я опинилася в місці, де найдешевший номер на добу коштує 1300 євро. Найдорожчий – майже п’ять тисяч. З вишуканим рестораном в класичному королівському стилі. І так, випадково, тут, під час сніданку, я зустріла сім’ю Порошенка. Всіх крім старшого сина Олексія“, – розповідає журналістка ТСН Наталія Гончарова.

Наміри журналістки поспілкуватися з нардепом відразу не сподобалися його дружині: Марина Порошенко обурилася відеозйомкою, проте чоловік попросив її “не кричати” і навіть вщипнув за ногу.

Після цього він вийшов з-за столу і почав ввічливо відповідати на питання. Запевнив, що приїхав три години тому й скоро поїде. У цей момент розмову знову перервала Марина Порошенко, спробувавши забрати у журналістки телефон. Згодом, трохи заспокоївшись, вона повернулася за стіл, а екс-президент вибачився за її поведінку.

Коментар:Шкода, що готель навряд чи погодиться дати відео з камер спостереження в ресторані. Щоб показати, як наполегливо Марина взялася викручувати мені руку, щоб забрати телефон. З такою дружиною і охорони не треба. Доказ – мій нарощений ніготь, який вона примудрилася надірвати. Що не так просто зробити, коли нігті нарощені“, – коментує інцидент Наталія Гончарова.

Сам екс-президент запевнив, що його діти знаходяться не в безпеці, тому що “ми на фронті”. Своє перебування в готелі Лондона він назвав роботою.

За даними джерел ТСН, старший син Порошенка був помічений в Цюріху, а молодший, Михайло, ймовірно, продовжує своє навчання за межами України.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Переговори з росією можуть початися після конференції у Швейцарії — Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що сідати за стіл переговорів з росією немає сенсу,…

2 хв. ago

Чистий четвер: традиції, прикмети, заборони

29 квітня розпочався Страсний тиждень і особливе місце у ньому посідає Чистий четвер, який випадає…

15 хв. ago

На Великдень погода в Україні зміниться: прогноз синоптика

Найближчим часом в Україні ще буде сухо та тепло, однак вже у суботу стане трохи…

23 хв. ago

У громаді на Рівненщині продовжують облаштовувати житло для ВПО

У Костопільській громаді завершили ремонт п'яти будинків, в яких проживатимуть вимушені переселенці. Про це повідомив…

44 хв. ago

Невеликий дощ і до 27° тепла: прогноз погоди на 2 травня

У четвер, 2 травня, в Україні буде мінлива хмарність, без опадів, лише у Сумській, Харківській…

57 хв. ago

Стало відомо, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює 18 травня.  Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань…

1 годину ago