“Дозор Україна” продовжить обслуговувати рівненські маршрутки

event 12:25 П’ятниця 11 Грудня 2020 РІВНЕ

Завершився термін дії договору ТОВ “Дозор України” з міським управлінням транспорту щодо обслуговування GPS-навігаторів у рівненських маршрутках. Управління днями провело новий конкурс і оголосило переможця — все той же “Дозор”. Бо більше ніхто не виявив бажання цим займатися.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: Якщо п’ять років тому бажаючих надавати послугу було п’ятеро, то цього року тільки одна фірма подала документи на конкурс — все те ж ТОВ “Дозор Україна”. Фірма зобов’язалася також замінити електронні табло на більш зручні та сучасні на зупинках в місті, які їм належать — “Театральна”, “Ринок”, “Майдан”, ПДМ, 12 школа“, розповів заступник начальника управління транспорту міста Дмитро Царук.

За користування GPS-навігатором та всією системою перевізник сплачує близько 150 гривень в місяць обслуговуючій фірмі. Облаштування маршрутки таким приладом є обов’язковим, що передбачено умовами проведення конкурсу перевізників за маршрутами в Рівному. Проте чимало рівнян скаржаться на те, що водії маршруток самовільно відключають навігатори, що не дозволяє їм відслідковувати рух транспорту.

Коментар:Ми знаємо про таку проблему. “Дозор Україна” зараз встановлює акумулятори на навігатори. Тож вони продовжують працювати ще деякий час, якщо водій раптом вирішить відімкнути його від мережі. Водії це роблять через конкуренцію — щоб інший водій транспортного засобу не міг бачити, як він рухається і він, відповідно, міг взяти більше пасажирів“, — коментує Дмитро Царук.

Джерело: сайт Рівне Вечірнє

Читайте також: У МОЗ пояснили, якою має бути перша допомога при падінні на льоду

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward