Доставка піци від знаменитого ресторану Monopizza в Луцьку

event 10:39 Вівторок 21 Вересня 2021 БЛОГ

Отримати піцу вдома, не прикладаючи до цього зусиль – https://lutsk.monopizza.com.ua/ допоможе. На сайті ресторану можна замовити доставку за будь-якою адресою міста. Та приблизно за пів години вже відчиняти кур’єру двері.

Що пропонує ресторан Monopizza?

Monopizza – це сучасна піцерія, яка готує найсмачнішу піцу. Заклад працює з клієнтами у невеликому залі та надає послугу доставки замовлення. Більшість гостей обирають саме другий варіант.

У меню ресторану різноманітні страви. Можна обирати:

  1. Піцу – звичайно, це головна страва піцерії, бо саме заради неї приходить сюди більшість клієнтів. Пропозицій піци багато. Італійські рецепти доповнені цікавими новинками. Зверніть увагу на піцу «Козацька», яка передає автентичний смак української кухні. Є пропозиції для тих, хто любить гостру їжу або обирає сири, для тих, кому потрібно багато ковбас або у пріоритеті ніжний смак сиру та томатів. До кожної піци клієнтам надають смачний сирний соус.
  2. Салати – ніжні та свіжі. Декілька рецептів, але які! Вони стають чудовим доповненням до будь-якого замовлення. А можна вибирати тільки салат, особливо якщо ви дотримуєтеся дієти та намагаєтесь вживати менше страв з борошна.
  3. Фокача – закуски за італійськими рецептами. Вони різні, бо смак залежить від додатків, які передбачені кухарями. Але за основу взято сухі шматочки хліба.
  4. Десерти – небагатий вибір, але усі найкращі. Рецепти розроблені Monopizza, готуються за власними рецептами та мають неповторний смак.
  5. Напої- крім напоїв від відомих виробників у меню можна знайти напої за власними рецептами закладу. Спробуйте нові смаки, відкривайте для себе чудові лимонади.

Переваги закладу

У закладу є багато переваг, але найбільше клієнтів приваблюють такі послуги:

  1. Доставка – вона безкоштовна за умови замовлення страві на 150 гривень. Кур’єри привозять замовлення приблизно за півгодини, але це стосується тільки центральної частини міста. Для інших районів терміни трохи більші, але не перевищують годину.
  2. Акції та знижки – цікаві пропозиції допомагають заощадити. Тут найкращі страви з чудового меню можна обирати за зниженими цінами. Постійно діє акція на одну піцу, яку можна придбати зі знижкою.   
  3. Якість – страви смачні та свіжі. Тут використовують тільки найкращі інгредієнти, які дозволяють гарантувати неповторну якість їжі. Немає напівфабрикатів, не використовують заготовки. Усі замовлення починають готувати тільки після отримання їх на кухні.
  4. Готовність до вживання – піца доставляється ще теплою, бо заклад використовує чудові коробки та спеціальну упаковку. Вона зберігає температуру страви, це важливо для більшості гостей. Після отримання пакунку його можна одразу пропонувати, бо усі страви готові до вживання.

Monopizza запрошує на смачне меню та гарантує високий рівень сервісу для кожного, хто обирає цей ресторан.

Теги: реклама
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward