НОВИНИ

Для трьох знаків Зодіаку 2022 рік стане фатальним – астрологи

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких 2022 рік буде дуже складним. На них чекають безліч випробувань, перевірок на міцність, а також можливі серйозні втрати, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Терези

2022 рік змусить Терезів нарешті прийти в себе і розставити все по поличках. Їм вже не вдасться хитрувати, викручуватися і робити тільки те, що вони хочуть. Їм доведеться зробити головний вибір у своєму житті: або продовжувати в тому ж дусі і все втратити, або стати розсудливим і вийти на новий рівень. Яке рішення вони б не прийняли, все одно втрат їм не уникнути. Вони можуть втратити близьких людей.

Лев

Здається, що життя буде бігти попереду Левів, а вони ледь будуть за ним встигати. Такий стан не подобається представникам цього зодіакального сузір’я, бо вони звикли все контролювати. Пустити все на самоплив – не варіант, доведеться підлаштовуватися. Так, складно, але можливо.

Водолій

У Водоліїв можуть виникнути проблеми на роботі. Ймовірно, ви вже давно незадоволені своєю роботою, а тому захочете її поміняти. Але не варто йти в невідомість. Гарненько подумайте перш ніж приймати якесь рішення. Ви ризикуєте через поспіх позбутися фінансового благополуччя.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

В Україну прийшло “бабине літо”: прогноз синоптика

В Україні починається "бабине літо". Про це розказала синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха, пише уніан.…

29 хв. ago

У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході та втік з місця ДТП

У Дніпрі водій збив жінку з дитиною на переході і поїхав з місця ДТП. Правоохоронцям…

1 годину ago

Зварювальник на Закарпатті вирізав дірку у мості та втік через неї до Угорщини, — ЗМІ

Під час ремонту мосту на Закарпатті зварювальник вирізав дірку у мості, і таким чином він…

2 години ago

На Одещині співробітник районного ТЦК змінював інформацію в реєстрі «Оберіг»

Співробітники ДБР викрили старшого солдата Малиновського РТЦК та СП Одеси, який за гроші вносив неправдиву…

2 години ago

Україна створить реєстр постраждалих дітей від російської агресії

Верховна Рада ухвалила закон «Про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії…

2 години ago

Полімерні зернові рукави – ефективний інструмент зберігання зернових культур

Технологія зберігання зерна у спеціальних полімерних рукавах передбачає створення спеціального бар'єру, щоб протидіяти впливу відкритого…

2 години ago