Делегація Киргизстану привезла на парад до Москви коронавірус

event 14:40 Середа 24 Червня 2020 КУРЙОЗИ

Президент Киргизстану Сооронбай Жеенбеков прилетів на парад до Москви, проте, все ж не зміг на нього потрапити.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Президент Киргизстану Сооронбай Жеенбеков не потрапив на путінський парад у Москві.

Зазначається, що Жеенбеков прилетів до Москви напередодні ввечері. Після проведеного тестування на коронавірус з’ясувалося, що позитивний результат мають дві людини з делегації президента. Після цього нібито Жеенбеков сам прийняв рішення не залишатися на парад.

19 червня стало відомо, що прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, який перехворів на коронавірус, передумав приїжджати в Москву. У листі Путіну він написав, що “з великим задоволенням прийняв запрошення, проте йому не дозволяє здійснити візит епідеміологічна ситуація”.

Як відомо, більшість світових лідерів проігнорували путінський парад. У цьому році у Москву приїхали лише “президент” невизнаної Абхазії Аслан Бжанія, президент Білорусі Олександр Лукашенко, сербський член президії Боснії і Герцеговини Мілорад Додік, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, президент Киргизстану Сооронбай Жеенбеков, президент Молдови Ігор Додон, президент Сербії Александар Вучич, президент Таджикистану Емомалі Рахмон, президент Узбекистану Шавкат Мірзійоєв та “президент” невизнаної Південної Осетії Анатолій Бібілов. 

Джерело: сайт Главком

Читайте також: У Росії придумали, як контролювати явку бюджетників на голосуванні за поправки до конституції

Теги:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward