НОВИНИ

Де сьогодні у Рівному не буде світла?

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ “Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Сьогодні, 16 червня з 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне частково на вулицях:

Бульби-Боровця, Центральної Ради, бульвар Хмельницького, Леонтовича, О. Новака, Марка Вовчка, Крушельницької, Пластова, Пушкіна, Свободи, Виговського, Д. Лондона, Хмельницького, Вавилова, Винниченка, Заньковецької, Конотопської битви, Купріна, Кропивницького, Петрусенко, Волинська, Карнаухова, Гостинна, Приозерна, Озерна, Журавлина, Досвітня, Барвиста, Дачна, Гребельна, Відрядна, Свєшнікова, Вербицького, Жуковського, Кременецька, Осипова, Карпінського, Дарвіна, Веделя, Самокиша, Відінська,  Весняна, Корнинська, Скоропадського, Чеська, Чорновола, пров. Весняний.

З 09:00 до 13:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне частково: вул. Благовіщенська, Вертепна, Вознесенська, Пасхальна, Різдвяна, Спаська, Чорновола.

З 13:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в м. Рівне частково на вул. Студентська.

З 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в Рівненському районі частково у селах Волошки, Забороль, Олександрія, Свяття, Тайкури, Переділи, Сморжів, Новожуків, Городок, Шубків, Колоденка.

Джерело: сайт Радіо Трек

Читайте також: Рівненський Верес отримав атестат на сезон в УПЛ

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Хотів виїхати у Польщу до бабусі: суд оштрафував жителя Рівненщини за підроблені документи

Суд на Волині оштрафував жителя Рівненщини на 34 тисячі гривень. Чоловік намагався виїхати за кордон…

6 хв. ago

На Хмельниччині судили військового в запасі за відмову від бойової повістки

Славутський міськрайонний суд виніс вирок 22-річному хлопцеві за ухилення від мобілізації. Звільнений в запас військовослужбовець…

55 хв. ago

Данія виділить Україні новий пакет допомоги на 815 млн доларів

Данія оголосила про черговий пакет військової допомоги для України на 5,6 млрд крон (815 млн…

1 годину ago

Уряд розглядає можливість бронювати без обмежень працівників двох сфер

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних. Працівники критично важливих підприємств ПЕК та ІТ…

1 годину ago

До 2050 року дві третини м’яса та молочних продуктів альтернативні продукти

До 2050 року альтернативні білки можуть витіснити дві третини м’яса та молочних продуктів у Європі. …

2 години ago

Мін’юст назвав кількість в’язнів, які погодилися вийти з тюрми на фронт

Майже 5 тисяч засуджених погодилися із ухваленням закону про умовно-дострокове звільнення шляхом укладання контракту на…

2 години ago