НОВИНИ

“Де очікувати снігу і дощів”: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

Робочий тиждень в Україні супроводжуватиметься сніжною та дощовою погодою. Температура повітря у понеділок, 15 березня, сягатиме 14 градусів тепла вдень, втім, уже в наступні дні стане прохолодніше. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: За прогнозом синоптиків, 15 березня в Україні хмарно з проясненнями. У західних, північних, більшості центральних областей дощ, у західних областях з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, у західній частині північний, 5-10 м/с, вдень у східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу; вдень 3-8° тепла, у південних, східних та більшості центральних областей 9-14° тепла.

У вівторок і середу, 16-17 березня, – також хмарно з проясненнями. 16 березня у західній, вдень і в південній частині, та місцями центральних областях, 17 березня в більшості областей України мокрий сніг та дощ, на півдні, 17 березня і в центрі країни подекуди значні опади, в Карпатах значний сніг. Вночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північний, 7-12 м/с, в Україні, крім північних областей, місцями пориви 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с, хуртовини.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу; вдень 16 березня 5-10° тепла, в західних областях, а 17 березня в Україні, крім південної частини, 1-6° тепла.

18 березня мокрий сніг, у південних, більшості центральних областей, вдень і у східній частині з дощем, 19 березня часом невеликий мокрий сніг, вночі у західних областях, вдень у південній частині без істотних опадів.

Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, 19 березня на заході та півночі країни до 5° морозу; вдень 0-6° тепла, 18 березня на півдні та сході країни до 9° тепла, 19 березня у західних областях від 2° морозу до 3° тепла.

Джерело: сайт ВСВІТІ

Читайте також: В AstraZeneca відреагували на скандал із утворенням тромбів у щеплених

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Названо знаки Зодіаку, які цього тижня спіймають удачу за хвіст

Зірки обіцяють їм дуже сприятливий період, коли вони можуть домогтися бажаного, пише уніан. Лев У…

29 хв. ago

СБУ повідомила про викриття мережі агентів ФСБ, які готували вбивство президента Зеленського

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ і затримала двох полковників УДО, які готували вбивство президента…

39 хв. ago

СБУ викрила мережу агентів фсб рф, які готували вбивство Президента України: затримано двох полковників УДО

Контррозвідка та слідчі СБУ зірвали плани фсб із ліквідації Президента України та інших представників вищого…

41 хв. ago

У Житомирі керівник благодійної організації переправляв ухилянтів за кордон

Підозри за фактом незаконного переправлення чоловіків за кордон отримали керівник благодійної організації у Житомирі та…

41 хв. ago

Посилення мобілізації в Україні: кому з чоловіків скасують відстрочку з середини травня

Після набуття нового закону про мобілізацію у травні зміняться умови військового обліку. Документом визначено осіб,…

50 хв. ago

Чи буде в Україні цього тижня холодно: детальний прогноз

Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла, чи дійсно цього тижня очікується похолоднання. Про це  вона сказала…

60 хв. ago