Час дій для підприємців Рівненщини

event 17:44 Четвер 16 Липня 2015

Підприємці Рівненщини вже вкотре висловлюють своє негативне ставлення до так званих “реформ” з боку уряду, які зводяться, на їх думку, до банальних кадрових змін. Відтак, Форум сприяння митній справі та інвестиціям Рівненщини зібрався сьогодні знову, щоб визначити подальший алгоритм дій, аби не допустити до керівництва Рівненської митниці, людей, які заплямували свою репутацію за часів влади Януковича. До форуму традиційно долучились і члени ГО “Час-Дій”.

Приводом для зустрічі стала інформація з відритих джерел про те, що в інших областях, зокрема в сусідній Волинській проводяться кадрові зміни, в результаті яких на керівні посади повертаються люди, які дискредитували себе при попередній владі. Підтримуючи публічні обіцянки Президента України та Прем’єр-Міністра України про те, що будь-які регіональні керівні посади повинні бути погодженні з громадськістю. Підприємці хочуть, аби  до їх думки таки дослухалися. Вони вважають, що заміна нинішнього керівника митниці є безпідставною, оскільки він добровільно пройшов громадську люстрацію, а суттєвих нарікань на його роботу жодного разу не було.

forum_1Отже, за результатами Форуму підприємці направили лист до Голови обласної адміністрації Віталія Чугуннікова, в якому зазначають, що позиції, сформовані громадськістю в рамках роботи Форуму, повинні бути донесені до Президента України Петра Порошенка та голови Уряду Арсенія Яценюка. У разі, якщо їх думку враховано не буде, підприємці вдаватимуться до всіх дозволених законом засобів відстоювання прав громади.

forum_3Довідково: Форум сприяння митній справі та інвестицій Рівненщини, створений відповідно до наказу Рівненської митниці ДФС, де підприємці, митні брокери, представники громадських організацій та представники Рівненської митниці у формі діалогу обговорюють проблемні питання, пов’язані з роботою Рівненської митниці, розмитнення та надання інших послуг органами митної служби в Рівненській області. У рамках діяльності цього Форуму було досягнуто позитивних результатів, що робить його ідеальною платформою для громадського обговорення кандидатур на посаду керівництва Рівненської митниці.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward