НОВИНИ

Чим поливати домашні квіти, щоб вони цвіли: вам допоможе копійчаний засіб

Домашні квіти – найкращий елемент декору, насолода для очей домочадців і візитна картка господині, адже квітучі вазони точно показують, що в будинку присутні турбота і позитивна атмосфера, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Однак що робити, якщо квітучі домашні квіти вже давно не виганяли бутони? Потрібна підгодівля.

Чим поливати квіти щоб рясно цвіли – купіть бурштинову кислоту

Багато хто з господинь не знає, яке добриво стимулює цвітіння, а тому купують дорогі підгодівлі в магазинах. Однак часто буває так, що магазинне добриво зовсім не стимулює цвітіння. Існує аптечний засіб, який підійде для підгодівлі домашніх квітів. Він не вимагає особливих витрат і є універсальним. Ним ви можете обприскувати кімнатні квіти для посиленого росту і підгодувати коріння рослин. Бурштинова кислота захищає флору від основних інфекцій і стимулює ріст квітки. Копійчане засіб запускає процеси цвітіння і допомагає рослині зміцнити коріння.

Добриво для стимуляції цвітіння – як приготувати підгодівлю з бурштиновою кислотою

Тепер ви знаєте, чим підгодувати кімнатні квіти, щоб вони цвіли, але потрібно ще знати і правильні пропорції. Для приготування розчину бурштинової кислоти вам знадобляться:

  • 5 літрів води
  • 1 грам порошку бурштинової кислоти.

Якщо ж ви купили бурштинову кислоту в таблетках, то це не страшно. На 500 мл води досить буде всього однієї такої таблетки. Розчиніть бурштинову кислоту у воді і сміливо поливайте нею квіти. Цей розчин підходить як для прикореневого підживлення, так і для обприскування. Важливо пам’ятати, що підгодівля на основі бурштинової кислоти повинна зберігатися не більше 3 днів. Якщо ви довго шукали відповідь на питання, яке добриво стимулює цвітіння, то тепер ви отримали дієву пораду і зможете допомогти своїм домашнім рослинам зацвісти.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку в яких починається “біла смуга”

Крім обприскування і поливу, ви можете протерти листя рослин серветкою, яку потрібно попередньо змочити в розчині з бурштиновою кислотою. Змивати добриво немає необхідності.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Як готувати вівсянку на дієті: смачний і простий рецепт для схуднення

Якщо ви хочете схуднути, варто відмовитися від звичних сніданків. Ключовим моментом є створення здорових і…

1 годину ago

Адвокат розповів, хто зараз стоїть у чергах до ТЦК

В Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки переважно звертаються громадяни, які мають відстрочку від служби…

2 години ago

У четвер Україну охопить 30-градусна спека: прогноз погоди

У четвер, 23 травня, в Україні збережеться дуже тепла і навіть спекотна погода, пише уніан. …

2 години ago

У Раді пропонують бронювати працівників за 20 тисяч гривень військового збору

Стратегічними мають бути не стільки галузі, які визначають чиновники, скільки конкретні працівники, яких визначає роботодавець.…

3 години ago

На Дніпропетровщині чоловік задушив 49-річного знайомого сорочкою

Мешканець Кривого Рогу задушив знайомого і переховувався від правоохоронців у Львівській області. Проте протягом доби…

3 години ago

Медики спростували міф про несумісність риби з молоком

Немає таких продуктів, які не поєднуються один з одним. Популярну хибну думку про правильне харчування…

4 години ago