НОВИНИ

Чи підвищуватимуть комуналку до кінця опалювального сезону – остаточне рішення Кабміну

Кабміну вдалося досягти консенсусу з місцевою владою. Тарифи на тепло і гарячу воду в Україні не будуть підвищуватися до кінця опалювального сезону.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це під час виступу в залі Верховної Ради заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Коментар: “Тарифи на тепло і гарячу воду не будуть підвищуватися до кінця опалювального сезону. Нам вдалося досягти певного консенсусу з владою на місцях. Ми підготували меморандум, найближчим часом відбудеться його підписання”, – розповів прем’єр.

Вчора, 25 січня, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що найближчим часом в Україні буде підписано меморандум про незмінність тарифів на тепло і гарячу воду.

Цьому передувало те, що з 1 січня 2021 року в Україні оголосили про ріст тарифів на тепло та електроенергію. Також у січні 2021 року ціна на газ як товар сягала майже 11 грн за куб. Крім того, в 1,6 раза зросли тарифи на його транспортування в будинки громадян.

Після масових акцій протесту, уряд встановив граничну ціну на газ у розмірі 6,99 грн за кубометр, а НКРЕКП обмежила тарифи на транспортування граничною ціною 1,79 грн.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: “Кажете потепління?”: рівненських водіїв довелося відбуксовувати поліцейським (фото)

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Львівщині суд покарав пенсіонера за дописи в “Однокласниках”

Червоноградський міський суд Львівської області визнав винним чоловіка в поширенні комуністичної символіки, але звільнив від…

49 секунд ago

Голову РДА, який вчинив ДТП у Броварах, взяли під варту

Очільник Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко, якого підозрюють у скоєнні ДТП напідпитку, перебуватиме під вартою до…

31 хв. ago

В Україні різко здешевшав популярний овоч: яка ціна наразі

В Україні цього тижня здешевшали тепличні томати. Причиною називають сезонне збільшення пропозиції з місцевих теплиць, пише ТСН.…

1 годину ago

Чому не можна їсти з ножа: народна прикмета

Широко поширена прикмета, що забороняє їсти з ножа, має стародавнє коріння та кілька пояснень, пише…

2 години ago

Як видалити жир з пательні: ефективні методи, які допоможуть

Важливо знати, як боротися зі стійким жиром і кіптявою, які накопичуються на пательнях. Ми ділимось…

2 години ago

Що можна посадити на грядці після картоплі, а що – ні: пам’ятка для городників

Разом із весняним теплом стартували і роботи на городі. У людей з досвідом уже давно…

3 години ago