Чому в Україні різко зросла кількість хворих на COVID-19 – Зеленський

event 16:51 Четвер 01 Жовтня 2020 ПОДІЇ

Президент зазначив, що всі стомлюються від носіння медичних масок та дотримання інших протиепідемічних правил, проте не всі усвідомлюють небезпеку коронавірусної хвороби.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Президент України Володимир Зеленський переконаний, що збільшення кількості інфікованих коронавірусом громадян до понад 4 тисячі за добу є наслідком “політичних ігор” представників місцевих влад, які намагаються подобатися усім людям перед виборами.

Коментар:Я розумію втомленість, але всі ми повинні зрозуміти – це не тільки наше життя, це страждає людина, яка поруч з вами йде, ваші рідні, близькі, особливо люди пенсійного, похилого віку. Це те саме: чому не можна їхати дорогою напідпитку, тому що не тільки ти можеш розбитись – постраждають люди, які переходять дорогу чи їдуть в інших автомобілях“, – зауважив Зеленський.

Президент зазначив, що всі стомлюються від носіння медичних масок та інших протиепідемічних правил, проте не всі усвідомлюють небезпеку коронавірусної хвороби. Потім, за словами глави держави, в Україні розпочалась кампанія з місцевих виборів.

Коментар: Ми бачимо всю цю політичну ейфорію, цей політичний цирк місцевих влад. Їм складно втрачати свою владу…. Я не розумію, навіщо вони це роблять… Далі почалася політична хвиля, і вони хочуть подобатись усім людям, які живуть в тому чи іншому місті, населеному пункті. Ми бачимо з вами більш як 4 тисячі (нових випадків COVID-19 за минулу добу – УНІАН), ось і все… Це іграшки, які більше ніж на тисячу відсотків збільшили кількість захворілих“, – наголосив він.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: На Рівненщині всіх призовників тестуватимуть на COVID-19

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward