НОВИНИ

Чому світло у Рівному вмикають на пів години та які графіки відключень діють – Рівнеобленерго

На Рівненщині енергетики продовжують цілодобово працювати над відновленням електропостачання в оселях громадян, пише Рівне Медіа

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Наразі ситуація в обласному центрі та районах складна. Раніше на сайті ПрАТ “Рівнеобленерго” було опублікувано графіки планових відключень світла у Рівному та області на вихідні. Однак, станом на 21 листопада оновлені графіки не відомі.

Коментар: Наразі діють ті планові графіки, які ми та очільник області публікували раніше. Однак, у Рівному ситуація складна і дотримуватися плану наразі не є можливим“, – зазначає речниця “Рівнеобленерго” Алла Ліхачова.

За її словами, відключення по місту – хаотичні. Втім, коли енергетикам вдається пустити електрику у певний район, жителі масово починають вмикати електроприлади – бойлери, пральні машини та пилососи. Відповідно, мережа не витримує навантаження і світло знову зникає.

Коментар: Рівнеобленерго” працює над тим, щоб конкретизувати перелік вулиць у графіках відключень. Наразі співробітники працюють над створенням нових актуальних графіків – їх буде оприлюднено найближчим часом“, – додала Алла Ліхачова.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Прикарпатті у ДТП загинула 22-річна поліцейська

22-річна лейтенантка поліції Луканюк Іванна, дільничний офіцер Косівського районного відділу поліції Івано-Франківської області, трагічно загинула…

11 хв. ago

Відтепер захищатимуть Україну з небес: Рівненщина втратила двох захисників

На Рівненщині до лав Небесного війська провели двох Героїв-захисників. На Дубенщині попрощалися з Володимиром Тростянчуком,…

41 хв. ago

Гороскоп на 4 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали свої передбачення на 4 травня  2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого…

1 годину ago

В Україну йдуть заморозки: синоптик розповів, якою буде погода на вихідних

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

2 години ago

Гороскоп на 4 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 4 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

4 години ago

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

16 години ago