Черговий тур “Розминки від чемпіона” пройшов у Козинській ОТГ

event 10:28 П’ятниця 16 Жовтня 2020 РІВНЕ

В освітніх закладах Рівненщини продовжується спортивно-масовий захід “Розминка від чемпіона”, організатором якого є комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради. Цього разу “Розминка” завітала до Іващуківської філії І-ІІ ступенів Козинського НВК “школа-колегіум” І-ІІІ ступенів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Урок фізкультури для школярів проводив майстер спорту України з пауерліфтингу Павло Корнєєв. На таке дійство прийшла подивитися ледь не вся школа. Спортсмен показав учням вправи, які й сам використовує під час тренувань. Вади зору не завадили донести до школярів всі знання і досвід, якими хотів поділитися атлет.

А ще Павло розповів, що він призер чемпіонату і кубку України з пауерліфтингу. Спортом почав серйозно займатися в 38 років. Наразі тренується у секції з пауерліфтингу при комунальному закладі “Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт” Рівненської обласної ради. Окрім цього він наголосив на важливості тренування з посмішкою на обличчі. Адже хороший настрій і систематичність фізичних вправ є запорукою здоров’я.

Учні з захопленням слухали гостя, ставили йому запитання та фотографувалися. Одним словом, на шкільному майданчику панувала по спортивному дружня атмосфера.

Також юнаки та дівчата, перед проведення розминки, вправлялися у інтелектуальному конкурсі “Олімпійська вікторина”. Сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області дісталися найбільш ерудованим та кмітливим.

Розім’явшись, учні долучилися до майстер-класу з підняття штанги від Павла Корнєєва. Немає сумніву, що професійні поради спортсмена стануть стимулом та поштовхом для більшості школярів займатися фізичною культурою та спортом.

Наступний тур “Розминки від чемпіона” заплановано провести у Війницькій ЗОШ І-ІІ ступенів Бокіймівської ОТГ.

Читайте також: На Рівненщині зафіксували понад 200 нових випадків COVID-19

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward