Британець вдавав онкохворого протягом трьох років, щоб втримати поряд дівчину

event 12:19 Четвер 20 Серпня 2020 У СВІТІ

Протягом трьох років британець Кевін Бевіс симулював рак для того, щоб втримати поруч із собою дівчину.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Дівчина збиралася завершити стосунки з Бевісом після того, як дізналася про його свінгерські нахили. Спочатку він переконав її почекати з розривом стосунків, а пізніше сказав, що хворий на рак шлунку.

Він ходив з палицею і випивав по двадцять таблеток вітамінів у день під виглядом ліків проти раку.

Дівчина возила Девіса на курси хімієтерапії, але завжди чекала на вулиці.

Коментар: “Він говорив, що не хоче, щоб я бачила його таким. Я забирала його, він виходив з перев’язками, розповідав мені про медсестер”, – розповіла вона.

Чоловік також переконав у діагнозі своїх сусідів, друзів і рідних.

Попри претензії до відносин, жінка не могла кинути смертельно хвору людину. Грегорі намагалася забарвити його останні дні, організовуючи особливі вечори.

Посилаючись на свій діагноз, чоловік відмовлявся готувати вдома їжу. Він просив жінку допомагати йому гуляти в саду, бо сам він дуже слабкий. Друзі жінки допомагали Бевісу грошима на лікування. 

Крім цього, Грегорі було так шкода коханого, що кінець кінцем вона погодилася виконати сексуальні фантазії “чоловіка, що помирає” і вступила у зв’язок з трьома іншими чоловіками.

Також чоловік часто підіймав на неї руку, списуючи свою агресію на побічні дії ліків. Через це в грудні 2019 роки жінка вирішила звернутися в поліцію, щоб дізнатися про минуле партнера. Там вивчили медкарту чоловіки й з’ясували, що він симулював хворобу. 

Вже наступного дня Бевіса заарештували. Його засудили до 18 місяців ув’язнення і заборонили наближатися до Грегорі на п’ять років. Жінка зізнається, що навіть після закінчення цієї історії, їй досі сняться нічні жахи й вона потребує допомога психотерапевта.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: “Раритетний електрокар?”: українець виставив на продаж унікальне авто (фото)

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward