Байден офіційно пообіцяв надати летальну зброю Україні

event 09:49 Четвер 15 Жовтня 2020 ПОДІЇ

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден обіцяє домагатися припинення війни на Донбасі та допомогти боротись з корупцією в Україні, якщо виграє президентські вибори. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це йдеться у заяві кампанії Байдена/Гарріс.

Заява, що має назву “Бачення Джо Байдена щодо відносин Америки з Україною”, оприлюднена 14 жовтня.

Коментар: Байден домагатиметься завершення конфлікту в Україні і працюватиме з європейськими союзниками, щоб підтримати Україну, яка прагне суверенного, демократичного і процвітаючого майбутнього, на яке вона заслуговує“, – йдеться у заяві кампанії.

Байден обіцяє надати військову допомогу Україні, у тому числі летальну зброю, щоб допомогти захистити себе від російської агресії. 

Він планує заохочувати український уряд, бізнес і громадянське суспільство до боротьби з корупцією і консолідації суспільства, щоб українські громадяни могли користується верховенством права та економічними можливостями. 

Коментар:Джо Байден розуміє те, чого не розуміє Дональд Трамп: Україна бореться за захист своєї незалежності і суверенітету. Успіх України сприятиме кращій безпеці і стабільності Європи, що є в інтересах Америки“, – стверджується в заяві.

Президентські вибори в США заплановані на 3 листопада.

Джерело: сайт Українська Правда

Читайте також: В Україні знову виявили понад 5 тисяч хворих за добу

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward