НОВИНИ

Астрологи розповіли, як сподобатися чоловікові за знаком Зодіаку

Козероги дуже люблять дівчат зі спортивною фігурою, а Раки в першу чергу звертають увагу на тих, у кого високий рівень інтелектуальної розвиненості, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Представники цього знака Зодіаку дуже люблять господинь і охайних жінок, тому підкорити їх можна виключно своїми побутовими навичками.

Телець

Тельцям важливо, щоб жінка, яка знаходиться поруч з ними, могла підтримати будь-які їхні ідеї і бути надійним супутником по життю. Щоб їм сподобатися, потрібно одразу проявити своє завзяття.

Близнюки

Близнюків можна зачарувати добротою, уважністю і привабливими формами. Стегна і груди – це те, на що вони в першу чергу покладуть своє око.

Рак

Щоб сподобатися Раку, потрібно блищати розумом і проявляти свій інтелект. Представники цього знака Зодіаку впевнені, що поруч з ними місце тільки освіченій жінці.

Лев

Щоб сподобатися Левові, в першу чергу потрібно мати модельну зовнішність. Вони не звертають увагу на внутрішній світ, поки їх “не зачепить обкладинка”.

Діва

Чоловіків-Дів можна підкорити за допомогою гумору. Досить відпустити на їхню адресу влучний жарт, і вони точно вас не забудуть. 

Терези

Те, що приваблює чоловіків, народжених під цим знаком, – це очі. Так що якщо хочете їм сподобатися, зробіть запаморочливий макіяж з акцентом на очі. 

Читайте також: Гороскоп на 8 квітня 2023 року за картами Таро

Скорпіон

Скорпіони досить примхливі. Часом вони самі не знають чого хочуть. Однак щоб сподобатися чоловікові-Скорпіону, потрібно в першу чергу бути простою жінкою без високих запитів. 

Стрілець

Чоловіки-Стрільці ведуться на гроші. І ні, вони не альфонси. Просто їх приваблює те, що жінка сама може подбати про себе.

Козеріг

Козерогам в душу можна запасти, якщо у вас великий бюст, адже це перше, на що вони будуть дивитися. Також їм може сподобатися жінка зі спортивною і підтягнутою фігурою. В такому випадку розмір її декольте взагалі не важливий.

Водолій

Щоб запам’ятатися Водолію, потрібно модно одягатися і мати доглянутий вигляд. А ще Водолії – жахливі перфекціоністи, тому збираючись до них на побачення обов’язково зверніть увагу на деталі.

Риби

Риби-чоловіки будуть в захваті від жінки, яка зможе проявити свою начитаність і високий рівень інтелекту.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Міноборони випустило нову версію застосунку “Резерв+”

Міністерсто оборони України випустило оновлення для застосунку "Резерв+". У новій версії додатку представлено кілька важливих…

2 години ago

Чотири знаки Зодіаку здійснять прорив у кар’єрі до кінця місяця

Кар'єра - це те, до чого багато хто прагне, і для деяких знаків Зодіаку цей…

3 години ago

На Львівщині сталася ДТП з постраждалими: один з водіїв був напідпитку

ДТП виникла 6 жовтня близько пʼятої вечора на трасі Київ-Чоп у Золочівському районі. Про це…

4 години ago

8 жовтня погода в Україні помітно зміниться: прогноз синоптика

8 жовтня погода в Україні зміниться. Дощі покинуть нашу країну, покапає ще тільки на північному…

5 години ago

Військовий інститут назвав спеціалізацію, яка має найбільший попит серед жінок

За результатами цьогорічної вступної кампанії у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ)…

6 години ago

У Міноборони створили Центр реагування на кіберінциденти

Міністерство оборони України створило окрему структурну одиницю, що відповідає за кіберзахист - Центр реагування на…

6 години ago