НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким у березні посміхнеться удача

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в березні стануть найщасливішими, адже все буде супроводжувати тому, щоб вони знайшли внутрішній спокій і зажили прекрасним життям, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Лев

Левам варто зрозуміти одну істину: якщо ви не можете змінити ситуацію – змініть своє ставлення до неї. Не все так страшно, як ви могли собі уявити. Тому розслабтеся, займіться чимось приємним і корисним і насолоджуйтеся життям. Астрологи кажуть, що в березні на вас чекає щось дуже хороше – те, що подарує вам позитивні емоції і заряд енергії на довгий час.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру прокремлівським блогерам, які готують фейки для ток-шоу Соловйова

Водолій

Водоліям пощастить у відносинах з рідними людьми. Ви можете налагодити контакт з тими, з ким були в сварці останнім часом. Для цього вам всього лише потрібно поговорити по душам, зрозуміти почуття іншої людини і розповісти про свої. Будьте відкритими і щирими, тоді все вийде. Зірки будуть на вашому боці і допоможуть вам знайти спільну мову з людьми.

Діва

Діви нарешті можуть визначитися з тим, що для них по-справжньому важливо. Можливо, останнім часом ви правильно не розподілили пріоритети, через що могла бути “каша” у вашому житті. Однак вже в березні ви вирішите всі свої проблеми і зможете відкрити нові двері в світле майбутнє. Бережіть себе, свої нерви і близьких.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

9 продуктів, щоб їсти достатньо клітковини і забути про проблеми із травленням

Клітковина –  необхідна складова здорового раціону, адже вона допомагає підтримувати відчуття ситості та регулює процеси…

7 години ago

Рецепт найсмачнішого фаршированого перцю

У кожної господині свої секрети приготування фаршированого перцю, а ми поділимося з вами нашим рецептом.…

9 години ago

Як черствий хліб знову зробити свіжим: 7 способів

Якщо хліб не зіпсувався, а просто засох, його можна реанімувати. Це нескладно. Є прості лайфхаки,…

10 години ago

5 кімнатних рослин, які допоможуть позбутися плісняви у будинку

З настанням холодів температура повітря починає знижуватися, тому в будинку може з'являтися пліснява. Ванна кімната…

11 години ago

25-річний чоловік заблукав в горах Закарпаття і сам викликав прикордонників

Прикордонники відділу “Новоселиця” на Закарпатті розшукали чоловіка, який хотів нелегально перетнути кордон із Словаччиною, але…

12 години ago

На Рівненщині пасажир мікроавтобуса порізав собі руки на прикордонному посту

На Рівненщині у Сарненському районі чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння порізав собі ножем руки на…

12 години ago