НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким квітень принесе суцільні проблеми

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в квітні 2023 року зіткнуться з низкою неприємностей. Їм доведеться взяти себе в руки і вирішувати проблеми, інакше ситуація може погіршитися, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Близнюки

Другий місяць весни принесе Близнюкам неприємні звістки, на які вони не знатимуть, як відреагувати. Ви можете відчувати розчарування, біль, засмучення. Вам може здатися, що вас всі зрадили. Однак астрологи не рекомендують ухвалювати поспішних рішень і трощити все на своєму шляху. Вам краще усамітнитися і подумати над усім, що відбувається.

Важливо пам’ятати, що найтемніша ніч перед світанком. У вашому випадку буде також. Близнюкам просто потрібно пережити цей складний період, але незабаром все налагодиться.

Читайте також: У Дніпрі чоловік вкрав мотоцикл та заховав його на кухні

Водолій

У Водоліїв можуть виникнути серйозні неприємності на роботі, які спричинять за собою проблеми в особистому житті і навіть зі здоров’ям. Будьте дуже обережні, адже ваше життя може піти коту під хвіст.

Астрологи рекомендують вам не хвататися за все відразу. Вирішуйте проблеми поступово. Більш того, намагайтеся стримувати негативні емоції. Так у вас з’явиттся шанс не посваритися з близькими людьми.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

9 години ago

На Рівненщині попрощались із чотирма захисниками

На Рівненщині попрощались із чотирма загиблими захисниками: Олександром Бубою, В'ячеславом Авдейчиком, Анатолієм Довматом та Володимиром…

10 години ago

На Кіровоградщині двоє дітей отруїлися грибами

У Долинській громаді Кіровоградської області двоє дітей отруїлися дикорослими грибами. Про це розповіла головна санітарна…

10 години ago

В Україну йде холод з Баренцевого моря: синоптик попереджає про заморозки

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

10 години ago

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

12 години ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

12 години ago