НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у травні чекає переїзд

Астрологи склали гороскоп на травень 2022 року і виділили п’ять знаків Зодіаку, яких найближчим часом чекає переїзд або серйозна поїздка, пише Уніан

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Стрілець

Останнім часом Стрільцям було дуже непросто. Особливо враховуючи те, що вони жили з думкою про можливість покинути рідний дім. Однак зважаючи на ті чи інші обставини в травні переїзд все ж відбудеться. Зірки радять представникам даного знака поставитися до цього як до неминучого і прийняти ситуацію. Так буде простіше адаптуватися. Крім того, Стрільцям пережити стрес переїзду допоможуть близькі люди. 

Риби

Представників даного знака в травні чекає якщо не переїзд, то серйозна поїздка. Фахівці стверджують, що подорож буде спонтанною. Проте рекомендують Рибам почати до неї готуватися і не переживати – все пройде добре. 

Овен

Овни – люди, які вкрай не люблять переїзди. Їм до душі залишатися вдома. Тому майбутній переїзд в травні вони переживуть стресово. Найбільш правильне рішення в даній ситуації – налаштовувати себе на краще. 

Лев

Леви – завзяті мандрівники, тому можливі плани про зміну місця проживання вже в найближчому майбутньому їх не лякають. Зірки кажуть, що труднощів з переїздом для вас не передбачається, тому можна спокійно жити своїм життям і готується до змін. 

Терези

Фахівці стверджують, що представники даного знака Зодіаку довгий час обмірковують переїзд, але ніяк не могли на нього зважитися. Однак у травні 2022 року буде момент, який допоможе прийняти рішення. Рішення буде прийнято в позитивну сторону і переїзд все ж відбудеться. Дорога буде далекою, можливо, доведеться виїхати за кордон. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Налягайте на гранат: вчені назвали нові корисні властивості цього суперфуду

Схоже, гранат не просто смачний і корисний фрукт, а й джерело нових потенційно ефективних протимікробних…

2 години ago

Ароматна паска “10 жовтків”: чудовий рецепт

Уже скоро настане Великдень, до якого українці готують святкову здобу. Повітряна і м'яка паска на…

4 години ago

Секрети феноменальної пам’яті: 3 простих способи, як покращити пам’ять

Пам'ять - це когнітивна функція, яка відіграє важливу роль у нашому житті. Вона дозволяє нам…

5 години ago

Чим підживити півонії наприкінці квітня: поради городникам

Квітникарям не можна пропускати графік підживлення культурних рослин, навіть якщо грунт на ділянці не втомлений…

6 години ago

Завдали близько 20 ножових поранень: на Хмельниччині за вбивство перед судом постане двоє зловмисників

Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Слідчі вже завершили досудове розслідування…

7 години ago

У Дніпрі чоловік вдарив ножем знайомого та втік: йому загрожує до 8 років за ґратами

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень знайомому поліцейські Дніпра затримали 45-річного містянина. Про це повідомили у…

7 години ago