НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких не відпускає минуле

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких дуже багато травм. Вони не можуть відпустити минуле, тому тягнуть шлейф давніх образ за собою в майбутнє. Але всім відомо, що якщо не відпустити минуле, то щасливого майбутнього чекати не варто, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ  БАЙРАКТАР NEWS

Риби

Недовірливі Риби пам’ятають кожного свого кривдника. Вони не прощають образ і зрад. Навіть через багато років вони при слушній нагоді згадають, як ви з ними колись вчинили. Варто відзначити і те, що представники цього зодіакального сузір’я дуже люблять себе накручувати. Їм здається, що кожен зустрічний хоче заподіяти їм біль, хоч це і не так. Тому їм дуже складно будувати відносини з людьми.

Козеріг

Якщо Козеріг одного разу переживе сумний досвід, то буде проектувати ситуацію з минулого і на інші. Їм буде здаватися, що життя закінчене, що вони вже ніколи не будуть щасливі. Через таку якість їх характеру часто Козероги залишаються одні. Їм так простіше, бо здається, що вже нічого не зможе їх образити або розчарувати.

Водолій

Водолії, як і Козероги, люблять самотність. Вони впевнені, що якщо їх ніхто не буде оточувати, то їх серце і душа залишаться в цілості й схоронності. Так і минає їхнє життя. Рідко Водолії дають людям другий шанс. У них дуже хороша пам’ять, тому все заподіяне їм зло вони запам’ятають на все життя.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

У ВМС ЗСУ розповіли, скільки вибухівки потрібно для знищення Кримського мосту

Капітан запасу ВМС ЗС України Андрій Риженко вважає, що для повного знищення Кримського мосту потрібен…

13 хв. ago

На Рівненщині стартували змагання з кіберспорту

На Рівненщині стартували змагання з кіберспорту. Про це повідомили у пресслужбі Рівненської обласної державної адміністрації. …

38 хв. ago

На Луганщині окупант жорстоко зґвалтував і вбив 17-річну дівчину

Російський окупант зізнався, що на окупованій частині Луганщини він зґвалтував дівчину в машині, а згодом…

51 хв. ago

З Тиси неподалік від кордону з Румунією дістали тіла трьох потопельників

Вчора, 6 травня, впродовж дня на Закарпатті, неподалік від кордону з Румунією, з річки Тиса…

1 годину ago

Україну накриє негода: очікуються грози, шквали вітру та похолодання

7 травня, Україна - Холодний атмосферний фронт принесе в Україну дощі, грози та значне зниження…

1 годину ago

Новий тариф на електроенергію: як підвищать вартість кВт*год і коли

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже з 1 червня. До цього періоду за…

2 години ago