НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких доля скоро випробує на міцність

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в кінці лютого можуть зіткнутися з низкою проблем. У них буде відчуття, що ніби земля пішла з-під ніг, проте знайти рішення все ж доведеться, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Раніше у вас могли виникнути конфлікти на роботі. Ви будете накручувати себе, переживати з цього приводу, намагатися змінити ситуацію. Але експерти радять вам залягти на дно, постарайтеся не з’являтися на очах у недоброзичливців, не привертайте до себе увагу. Тільки так кінець лютого пройде для вас більш-менш спокійно. Пізніше ситуація налагодиться сама собою.

Стрілець

Стрільці звикли покладатися тільки на себе, забувши про те, що їх оточують люди, яким вони небайдужі. У зв’язку з цим вони часто недооцінюють своїх близьких. Тому вже зовсім скоро вони можуть висловити Стрільцям все, що думають про їхню поведінку. Розмова буде не з приємних. Будьте обережні у висловлюваннях, інакше можете втратити близьку людину.

Читайте також: Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вміють зберігати секрети

Скорпіон

Скорпіонам не пощастить в плані здоров’я. Бережіть горло, ніс і вуха. Ви можете підхопити вірус. Також на тлі ослабленого імунітету про себе можуть дати знати хронічні захворювання. В кінці цього місяця ви не будете вилазити з кабінету лікаря. Бережіть себе і своє здоров’я!

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Голову РДА, який вчинив ДТП у Броварах, взяли під варту

Очільник Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко, якого підозрюють у скоєнні ДТП напідпитку, перебуватиме під вартою до…

27 хв. ago

В Україні різко здешевшав популярний овоч: яка ціна наразі

В Україні цього тижня здешевшали тепличні томати. Причиною називають сезонне збільшення пропозиції з місцевих теплиць, пише ТСН.…

57 хв. ago

Чому не можна їсти з ножа: народна прикмета

Широко поширена прикмета, що забороняє їсти з ножа, має стародавнє коріння та кілька пояснень, пише…

1 годину ago

Як видалити жир з пательні: ефективні методи, які допоможуть

Важливо знати, як боротися зі стійким жиром і кіптявою, які накопичуються на пательнях. Ми ділимось…

2 години ago

Що можна посадити на грядці після картоплі, а що – ні: пам’ятка для городників

Разом із весняним теплом стартували і роботи на городі. У людей з досвідом уже давно…

2 години ago

Коли буде Великдень 2024: точна дата та звичаї

Щовесни християни з нетерпінням чекають на Воскресіння Христового — найрадіснішого і найсвітлішого свята в церковному…

3 години ago