НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекають глобальні зміни у квітні

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, на яких у квітні чекають кардинальні зміни в різних сферах життєдіяльності. Наприклад, Терези зможуть отримати підвищення на роботі, а Стрільці – почнуть нове життя, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Терези

Цього місяця ви покажете всі свої таланти, які приведуть вас до успішного майбутнього. Начальство високо оцінить вашу працьовитість, цілеспрямованість і бажання домагатися більшого. Також ви можете зустріти впливову людину, яка вплине на ваш кар’єрний ріст. Крім того, вам може надійти пропозиція про переїзд. На новому місці ви можете відкрити власний бізнес. Завдяки цьому покращиться ваше фінансове становище.

Читайте також: 4 квітня: яке сьогодні свято, традиції та заборони

Стрілець

На початку місяця у Стрільців буде складний період. Вони пройдуть період випробувань, який закінчиться ближче до середини квітня. Тоді у них настане етап “обнулення”, коли вони переосмислять цінності, змінять погляди на багато ситуацій, переглянуть своє ставлення до людей. У них почнеться нове життя, яке принесе їм багато радості, любові, щастя і всього найкращого. Залишилося тільки дочекатися цих змін.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Налетять дощі з грозами та похолоднішає: де сьогодні в Україні зіпсується погода

Тиждень в Україні розпочнеться зі зміни погоди. 7 жовтня дощі змістяться із заходу країни в…

8 хв. ago

У Львові дівчина продавала свої відверті відео: як її покарав суд

У Львові вебкам-модель торгувала своїми відео інтимного характеру. За це дівчину притягнули до кримінальної відповідальності.…

28 хв. ago

На Тернопільщині судитимуть підприємця-перевізника, який організував схему виїзду з країни

На Тернопільщині за організацію незаконної схеми виїзду з України судитимуть підприємця-перевізника. Про це повідомляє Тернопільська…

57 хв. ago

Як довго ви засинаєте: лікарі пояснили, які проблеми зі здоров’ям видає сон

Як занадто швидке засинання, так і занадто повільне може бути симптомом більш серйозної проблеми зі…

11 години ago

Шоколадний торт “Кучерявий Вася”: простий та смачний рецепт

Як його тільки не називали - і "Кучерявий Вася", і "Кучерявий Ваня", "Кучерявий хлопчик", "Пінчер"…

12 години ago

Шість знаків Зодіаку купатимуться в коханні до кінця місяця

Жовтень подарує деяким знакам Зодіаку справжню атмосферу кохання і романтики. Шість знаків будуть купатися в…

13 години ago