НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які ризикують розоритися в кінці лютого

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в кінці лютого можуть розоритися. Їм варто бути дуже обережними з різного роду фінансовими операціями, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Водолій

Для вас цей тиждень буде вкрай несприятливою в матеріальному плані. Венера в Овні може похитнути вашу стабільність, тому не виключено, що на вас чекають втрати. Щоб уникнути негативного впливу на психологічний стан через фінансові проблеми, постарайтеся у всьому шукати плюси. Тоді, як кажуть астрологи, є шанс, що все буде добре.

Риби

Для вас також буде не дуже гарний час в кінці лютого. Ви можете влізти в боргову яму, бо вам потрібно буде зробити дорогу покупку, а грошей на неї немає. Борги ви можете віддаватися дуже довго, що буде не тільки тиснути на вас морально, а й забирати багато енергії і сил, адже і працювати доведеться набагато більше. 

Читайте також: Як швидко позбутися цвілі на стінах у квартирі

Терези

Астрологи попереджають вас про два моменти. По-перше, вам варто подумати про зміну роботи, якщо нинішня вас не влаштовує, але не можна робити різких рухів. По-друге, активізуються ваші вороги, вони захочуть вставити вам палиці в колеса. В цілому тиждень буде складним у фінансовому плані ще й через те, що ви відчуєте занепад сил.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Хотів виїхати у Польщу до бабусі: суд оштрафував жителя Рівненщини за підроблені документи

Суд на Волині оштрафував жителя Рівненщини на 34 тисячі гривень. Чоловік намагався виїхати за кордон…

21 хв. ago

На Хмельниччині судили військового в запасі за відмову від бойової повістки

Славутський міськрайонний суд виніс вирок 22-річному хлопцеві за ухилення від мобілізації. Звільнений в запас військовослужбовець…

1 годину ago

Данія виділить Україні новий пакет допомоги на 815 млн доларів

Данія оголосила про черговий пакет військової допомоги для України на 5,6 млрд крон (815 млн…

1 годину ago

Уряд розглядає можливість бронювати без обмежень працівників двох сфер

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних. Працівники критично важливих підприємств ПЕК та ІТ…

2 години ago

До 2050 року дві третини м’яса та молочних продуктів альтернативні продукти

До 2050 року альтернативні білки можуть витіснити дві третини м’яса та молочних продуктів у Європі. …

2 години ago

Мін’юст назвав кількість в’язнів, які погодилися вийти з тюрми на фронт

Майже 5 тисяч засуджених погодилися із ухваленням закону про умовно-дострокове звільнення шляхом укладання контракту на…

2 години ago