НОВИНИ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які розбагатіють у травні

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в травні 2023 року зірвуть куш. Їм дуже пощастить у фінансовому плані, тому вони зможуть порадувати себе дорогою покупкою, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Лев

Леви зможуть закінчити всі свої справи, за що отримають хорошу премію. Крім того, вже в травні ви можете розраховувати на підвищення зарплати. Зірки схиляють вас до того, щоб ви не зупинялися на досягнутому. Ідіть до своїх цілей і втілюйте свої мрії в реальність. В кінці травня ви можете отримати розкішний подарунок. Цілком можливо, що це буде машина. В цілому місяць буде дуже вдалим для вас.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить найближчими днями

Козеріг

Козероги в наступному місяці можуть почати якийсь проект, який принесе їм відміний прибуток. Вам варто знайти однодумців, з якими вам буде легше створювати щось нове. Так, в травні вам належить багато роботи, доведеться докласти максимум зусиль, але у вас все вийде. Не здавайтеся! Також подумайте, де знайти нове джерело доходу.

Близнюки

Близнюкам випаде щасливий шанс “озолотитися”. Ви можете виграти в лотерею або отримати спадщину. Дивіться під ноги, адже є шанс знайти велику суму грошей. В цілому вам нічого робити не доведеться, гроші посипляться на вас з небес. Можете порадувати себе і своїх близьких подарунками. 

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Буковині нетверезий водій пропонував хабар поліцейським, які зупинили його авто

На Буковині чоловік запропонував правоохоронцям гроші, аби уникнути відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного…

3 хв. ago

В Україні планують запровадити базову соціальну допомогу: скільки платитимуть, та хто зможе отримати

В Україні планують запровадити базову соціальну допомогу для найбільш уразливих громадян, включаючи одиноких матерів, багатодітні…

33 хв. ago

Повний православний календар на 2025 рік: коли Великдень, Трійця та Різдво

Православний календар на 2025 рік складено згідно з новоюліанським календарем, на який ПЦУ перейшла у…

1 годину ago

На фронті загинув зять Ірини Фаріон

На фронті загинув укранський військовий Василь Особа. Він був зятем вбитої мовознавиці Ірини Фаріон. "Горіть…

2 години ago

Як вигідно та швидко восени розмножити лаванду: покроковий план дій

Прекрасна та ароматна лаванда — рослина, яка стала просто хітом всі клумб та ділянок. Ніхто…

2 години ago

Як почистити ювелірні прикраси в домашніх умовах: експерт назвала ефективні способи

Якщо ваші каблучки, сережки або інші ювелірні прикраси починають мати не такий вигляд, як раніше,…

3 години ago